VAKFIKEBİR DEVLET HASTANESİNDE BAŞARILI BİR AMELİYAT DAHA...

VAKFIKEBİR DEVLET HASTANESİNDE BAŞARILI BİR AMELİYAT DAHA...

VAKFIKEBİR DEVLET HASTANESİNDE BAŞARILI BİR AMELİYAT DAHA...
Karadeniz
G.Tarihi: 07.11.2020 15:07
5355 Okunma
0
VAKFIKEBİR DEVLET HASTANESİNDE BAŞARILI BİR AMELİYAT DAHA...

Vakfıkebir Devlet Hastanesi doktorlarından Op. Dr. İmdat Çıtlak ameliyat için Manisa’dan Vakfıkebir’e gelen hastasından başarılı bir operasyon ile dalak ve tümöral kitleyi alarak metastaz olmasını önledi.

Yaptığı onlarca başarılı ameliyat ile adı ‘Rekortmen Doktor’ olarak anılan Vakfıkebir Devlet Hastanesi doktorlarından İmdat Çıtlak, başarılı ameliyatlarına bir yenesini daha ekledi.

Manisa ili Demirci ilçesinde yaşayan 62 yaşındaki Zelike Önal’a Primer Dalak Tümörü teşhisi konuldu. Manisa’da çeşitli hastanelere giden Zelike Önal riskli olacağı düşüncesi ile ameliyat edilemedi. Daha sonra nerede ameliyat olabileceği ile ilgili araştırmalar yapan Melike Önal’a sadece Büyükliman Yöresinde değil yurdumuzun çeşitli köşelerinden gelen hastaları başarılı bir şekilde ameliyat eden Dr. İmdat Çıtlak tavsiye edildi. Önal, bunun üzerine Vakfıkebir Devlet Hastanesi’ne geldi. Burada Dr. İmdat Çıtlak tarafından yapılan 1,5 saatlik başarılı bir operasyon ile birlikte dalak ve tümöral kitlenin tamamı alınarak metastaz olması engellendi. Sağlık durumu gayret iyi olan hasta Zelike Önal, Vakfıkebir Devlet Hastanesi’ne gelerek Dr. İmdat Çıtlak’a ameliyat olma kararı vermekle son derece doğru bir karar verdiğini ifade ederek Dr. İmdat Çıtlak’a ve hastane çalışanlarına teşekkür etti.

Haber: Tuncay HACIFETTAHOĞLU
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri