VAKFIKEBİR ZEHRA AYHAN'A AĞLADI

VAKFIKEBİR ZEHRA AYHAN'A AĞLADI

VAKFIKEBİR ZEHRA AYHAN'A AĞLADI
Karadeniz
G.Tarihi: 11.08.2016 11:20
5795 Okunma
0
VAKFIKEBİR ZEHRA AYHAN'A AĞLADI
Vakfıkebir İlçesinde öncekigün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Vakfıkebir Nüfus Müdürlüğü çalışanlarından Zehra Ayhan için gözyaşları sel oldu aktı.
1988 yılında Vakfıkebir Nüfus Müdürlüğünde veri hazırlama ve kontrol işletmeni olarak çalışan 50 yaşındaki Zehra Ayhan için görev yaptığı Vakfıkebir Hükümet Konağı önünde bir tören düzenledi. Törende sunuculuğu yapan Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Şifa Karadeniz ve bir konuşma yapan İlçe Nüfus Müdürü Gülizar Ocak gözyaşlarını tutamadı. 
Aynı törende konuşan Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ise; "Nüfus Müdürlüğümüzün gülen yüzü Zehra hanım yolun açık olsun. Bizlere hizmet ettin, Vakfıkebir'e hizmet ettin Allah sizlerden razı olsun, mekanın cennet olsun. İnşallah bizleri de böyle gönülden seven kalabalıklar uğurlar” dedi. Ayhan yapılan konuşmaların ardından öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Hacıköy Mahallesi aile kabristanlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. Evli ve iki çocuk annesi olan Zehra Ayhan ölümü sevenlerini yasa boğdu. Ayhan'ı son yolculuğunda yüzlerce seveni yalnız bırakmadı.  İlçede güleryüzü, merhameti ile her kesim tarafından çok sevilen Zehra Ayhan için gözyaşları sel olup aktı. 
Haber:Tuncay HACI FETTAHOĞLU
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri