VALİ, ISLIK DİLİ KÜLTÜR TURİZİM DERNEĞİNİ...

Vali Sarıfakıoğulları, Islık Dili Kültür Turizm Derneği Başkan ve Üyelerini Kabul Etti

VALİ, ISLIK DİLİ KÜLTÜR TURİZİM DERNEĞİNİ...
Karadeniz
G.Tarihi: 08.06.2018 15:45
1777 Okunma
0


Vali Sarıfakıoğulları, Islık Dili Kültür Turizm Derneği Başkan ve Üyelerini Kabul Etti

Sayın Valimiz Harun Sarıfakıoğulları, Islık Dili Kültür Turizm Derneği Başkanı Şeref Köçek ve Yönetim Kurulu Üyelerini Makamında kabul etti.
 
Islık Dili ve 2-3-4-5 Ağustos 2018 tarihinde yapılacak olan Islık Dili Festivali hakkında Vali Sarıfakıoğulları’na bilgi sunan Başkan Köçek,  UNESCO Somut Olmayan Kültürel Miras Lisesi'nde yer alan ıslık Dilinin Giresun'umuz için önemli kültürel bir değer olduğunu, Islık Dilini yaşatmak, tanıtmak ve gelecek nesillere aktarmak için her sene etkinlikler yaptıklarını, bundan sonrada etkinlikler yapmaya devam edeceğini söyledi.
 
Köçek bu sene Islık Dili Festivalin 2-3 Ağustos'ta Giresun Cumhuriyet Meydanı'nda ;4-5 Ağustos'ta da Kuşku Köyü'nde yapılacağı bilgisini verdi.
 
Islık Dilinin Unesco Somut Olmayan Kültürel Miras Lisesi'nde yer aldığını, bunun büyük bir başarı olduğunu belirten Vali Sarıfakıoğulları,  Başkan ve yönetim Kurulu başta olmak üzere emeği geçenleri kutladı.
 
Ziyarette, Başkan Köçek , Vali Sarıfakıoğulları’na Derneğin yöresel el sanatları yapımı olan Türkiye’m yazılı havlu ve gaz lambası takdim etti.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri