Vali Sarıfakıoğulları'nın 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Vali Sarıfakıoğulları'nın 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Vali Sarıfakıoğulları'nın 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı
Karadeniz
1467 Okunma
0
Vali Sarıfakıoğulları'nın 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Sayın Valimiz Harun Sarıfakıoğulları, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Vali Sarıfakıoğulları, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“İnsan sağlığının öneminin kuvvetli bir şekilde hissedildiği şu günlerde, görevini büyük bir özveriyle ve tüm zorluklara rağmen fedakarca yerine getirmeye çalışan sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

Sağlık hizmetlerinin yerine getirilmesinde en büyük görev kuşkusuz hekimlerimiz ve diğer sağlık sektörü çalışanlarımıza düşmektedir. Sağlık çalışanlarımız da karşılaştıkları tüm zorluklara göğüs gererek, bu hizmetlerin yerine getirilmesinde büyük bir özveri sergilemektedirler.

Sağlık çalışanlarımıza yönelik şiddet hareketlerini hiçbir zaman tasvip etmiyor, şiddetle kınıyoruz. Hiçbir acı, sağlık çalışanlarımıza yönelik şiddetin gerekçesi veya mazereti olamaz. Onlara güvenli bir çalışma ortamı sağlayarak, hak etikleri saygıyı göstererek ancak onlara olan gönül borcumuzu ödeyebiliriz.

Bu duygu ve düşüncelerle, toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi adına fedakârca hizmet veren değerli hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramını bir kez daha kutluyor, verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, huzurlu, sağlıklı, güvenli ve mutlu günler geçirmeleri dileklerimle, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.”
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri