Vali Yavuz, ODÜ Çambaşı Kar Şenliğine Katıldı

Vali Seddar Yavuz eşi Selda Yavuz ile Ordu Üniversitesi tarafından Çambaşı Yaylası’nda düzenlenen kar şenliğine katıldı.

Vali Yavuz, ODÜ Çambaşı Kar Şenliğine Katıldı
Karadeniz
G.Tarihi: 04.01.2020 21:08
6257 Okunma
0
Vali Yavuz, ODÜ Çambaşı Kar Şenliğine Katıldı

Vali Seddar Yavuz eşi Selda Yavuz ile Ordu Üniversitesi tarafından Çambaşı Yaylası’nda düzenlenen kar şenliğine katıldı.
 
Ordu’nun Kabadüz ilçesine bağlı 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası' nda  gerçekleştirilen “Kar Şenliği”nde bir konuşma yapan Vali Seddar Yavuz, ”Böylesine güzel bir günde sizlerle bir arada olmak bizim için ayrı bir  mutluluk. Bu mutluluğu bize yaşatan kıymetli Rektörümüze ve bu  ortamı  hazırlayan çok kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
 
Vali Yavuz, ”Ordu, tutkuyla   bağlanacak aşkların en büyüğü diyebiliriz. Mavi ile yeşilin kucaklaştığı bir de buna beyazın eklendiğini düşünürsek herhalde ayrı bir sevda olur diye değerlendiriyorum. O yüzden, Ordu'nun geleceğinin parlak olduğuna çok inanıyorum. Bu parlak geleceği de hep beraber inşa edebileceğimizi düşünüyorum” diye konuştu ve şehirlerin gelişmesinde   üniversitelerin ne kadar önemli olduğunun altını çizdi.
 
Vali Seddar Yavuz, “Bugün Eskişehiri Eskişehir yapan üniversitelerdir. Ordu'muzun da aynı anlayışla harket etmesi, en büyük dileğimiz. Bu şehir  sizlerle güzelleşecek, her zaman yanınızda olmaya  özen gösterdiğimi belirtmek isterim. Derslerinizi geçtiğinizde üniversite okuduğunuzu sanmayın, lütfen kendinize yatırım yapın. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diyerek, konuşmasını tamamladı.
 
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ise yaptığı konuşmada, “Ordu Üniversitemizin genç, enerjik öğrencileri ve öğretim üyeleri ile birlikte olmanın mutluluğu içindeyiz. Buradaki tesis size hayırlı olsun. Bütün güzellikler sizlere feda olsun. Eğlenerek, ağız tadıyla yorgunluklarınızı giderin ve çok başarılı bir şekilde ülkemize, dünyaya himet edelim. Sizler Ordu'muzun elçilerisiniz. Burada güzel anılar toplayın ve gittiğiniz yerlerde Ordu elçisi olarak bu güzel anılarınızı anlatın. Sizlerle daha güzel şeyler yapacağız. Çambaşı Yaylası dünyanın en güzel çekim merkezlerinden birtanesi olacak. Ordu 12 ay, dört mevsim yaşanacak bir şehir. Ordu'muz daha güzel olacak” diye konuştu.
 
ODÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan da yaptığı konuşmada, ”Üniversitemize her daim yardımcı olan, kendini daima yanımıda  hissettiğimiz, bugün de etkinliğimizde bizleri yanlız bırakmayan Sayın Valimize teşekkür ediyorum. Kıymetli öğrencilerimiz sizlerin mutlu olmalarını, sizlerin Ordu'da olmaktan Ordu Üniversitesinde okumaktan mutlu olmanızı gençliğinizi, hayatınızın en anlamlı, en verimli çağında yetişirken devletine, milletine, ülkesine sevdayla büyümenizi, yarın fakültelerinizi bitirdiğinizde bu ülkenin, bu milletin, bu devletin daha ileriye gitmesi için canla, başla, aşkla milletimize sevdayla yetişmenizi önemli bir düşünce olarak ortaya koyuyor, bunun için devletimizin, milletimizin imkanlarını sizlere seferber etmek istiyoruz. Yorgunluğunuzu attıracak, mutluluğunuzu artıracak, kışın güzelliğini yaşatacak bu ortamda Ordu'nun Çambaşı Yaylasında güzel birgün geçireceğiz” dedi.
 
Konuşmaların ardından, Vali Seddar Yavuz, protokol mensupları ve öğrenciler horon oynadı. 
 
Düzenlenen şenlikte, öğrenciler ve protokol mensupları, kayak kayarak,teleferikle gezerek, gönüllerince eğlendiler.




Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri