VATANDAŞLARIMIZ İKAMET ETTİKLERİ YERDE OY KULLANMALI

GİRESUN VALİSİ: VATANDAŞLARIMIZ İKAMET ETTİKLERİ YERDE OY KULLANMALI

VATANDAŞLARIMIZ İKAMET ETTİKLERİ YERDE OY KULLANMALI
Karadeniz
G.Tarihi: 28.01.2019 23:00
962 Okunma
0


GİRESUN VALİSİ: VATANDAŞLARIMIZ İKAMET ETTİKLERİ YERDE OY KULLANMALI

Vali Sarıfakıoğulları, “Bütün Vatandaşlarımız, İkametlerinin Bulunduğu Yerde Oy Kullansınlar”

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, 2019 yılı Mahalli İdareler Seçimlerinin güvenli ve huzurlu bir şekilde gerçekleşmesi için ilimizde her türlü tedbirin alındığını ve alınmaya da devam edeceğini söyledi.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi için seçim takviminin işlediğini kaydeden Vali Sarıfakıoğulları, basın mensuplarına yönelik yaptığı açıklamada; “Bugün aslında her ne kadar sizin gününüz olmasına rağmen, 31 Mart tarihinde yapılacak olan seçimlere ilişkin alınan tedbirleri de burada sizlere aktaracağız. Böylelikle hem gününüzü kutlamış olacağız hem de hep beraber çalışmış olacağız. Hepinizin bildiği üzere, 13 Aralık 2018 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan kararla, 31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerini hep beraber güvenli, huzurlu bir biçimde yaşayacağız. Bu konuda, ilimiz genelinde gerekli güvenlik tedbirlerini başkanlığımda aldık, alıyoruz ve de alacağız” ifadelerini kullandı.

VALİ SARIFAKIOĞULLARI “BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZDAN İKAMETLERİNİN BULUNDUĞU YERDE OY KULLANMALARINI ÖZELLİKLE RİCA EDİYORUM”

Seçim güvenliği ile ilgili alınan tedbirlerin kamuoyuna duyurulması için basın mensuplarının desteğinin önemini vurgulayan Vali Sarıfakıoğulları “Bu tedbirlerin duyurulması, vatandaşımıza aktarılması noktasında her zaman olduğu gibi sizlerden destek bekliyoruz. Alınan tedbirleri, seçim takvimini birazdan sizlerle sunum yaparak paylaşacağız. Huzur içinde bir seçim dönemini de hep beraber gerçekleştireceğiz. Bu vesileyle bu zamana kadar verdiğiniz ve vereceğiniz emek ve destekten dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Hem gününüzün hem seçimlerin memleketimize milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Bütün vatandaşlarımızdan ikametlerinin bulunduğu yerde oy kullanmalarını da özellikle rica ediyorum. Bununla ilgili bilgilendirmeleri, duyuruları hem ilçelerde köy ve mahalle muhtarlarıyla yaptığımız toplantılarda dile getirdik. Hem de yine ilçe nüfus müdürlükleri ve kolluk birimlerimiz aracılığıyla ifade ettik. Bu konunun duyurulması noktasında sizlerden destek bekliyoruz” dedi.

Vali Sarıfakıoğulları’nın konuşmasının ardından 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleriyle ilgili seçim takvimi ve seçimlerin güven ve huzur ortamında gerçekleşmesi için ilimiz genelinde alınan güvenlik tedbirlerine ilişkin basın mensuplarına yönelik bir sunum gerçekleştirildi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri