Visca'nın Trabzonspor'a transferine izin vermediler! Psikolojisi bozuldu

Visca'nın Trabzonspor'a transferine izin vermediler! Psikolojisi bozuldu

Visca'nın Trabzonspor'a transferine izin vermediler! Psikolojisi bozuldu
Karadeniz
G.Tarihi: 20.02.2021 23:09
2879 Okunma
0
Visca'nın Trabzonspor'a transferine izin vermediler! Psikolojisi bozuldu

Devre arası transfer sezonunda Trabzonspor ile adı anılan isimlerin başında geliyordu.

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı’nın Türk futboluna kazandırdığı Edin Visca, uzun yıllardır Trabzonspor’un transfer listesinde yer alıyordu.

İstanbul Başakşehir 2011 yılında Zeljeznicar takımından İstanbul ekibine transfer olan ve 10 yıldır turuncu lacivert renkli formayı terleten Edin Visca, kulübüyle “şampiyonluk yaşadıktan sonra transferime izin verilecek” sözüyle yeni anlaşma imzalamıştı.

VİSCA'YA GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ ŞOKU!

Ah de vefa duygusuyla 10 yıl formasını terlettiği kulüpte şampiyonluk yaşayan Boşnak yıldız, Abdullah Avcı’nın Trabzonspor’da göreve başlaması ve kendisine talip olunmasının ardından bordo mavili formayı giymek istedi.

Fakat Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Visca için bonservis bedelini yüksek tutarak bu transferin önüne geçti.

Taraftarı olan büyük camiada forma giyme isteğini yenileyen Visca, Göksel Gümüşdağ’ın net tavrı sonrasında büyük şok yaşadı.

YILLAR SONRA YAŞANAN OLAY GERÇEĞİ ORTAYA KOYUYOR

2013 yılından bu sezona kadar hiç sakatlık sorunu yaşamayan ve bu özelliği ile dikkat çeken Visca’nın bu sezon 15 maç kaçırması dikkat çekiyor.

Visca’nın sakatlığı nedeniyle forma giyemediği iddia edilse de, sakatlığı konusunda ve sahalara ne zaman döneceği ile alakalı olarak detaylı açıklama yapılamıyor.

GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ PSİKOLOJİSİNİ BOZDU

Kendisine verilen sözün tutulmaması nedeni ile Visca’nın psikolojik olarak etkilendiği bu nedenle takımdan uzak kaldığı bilgisine ulaşıldı.

Visca ile Başakşehir kulübünün arasının iyice açıldığı bilgisine ulaşılırken, Visca’yı Başakşehir forması ile tekrar sahalara döndürmek için yoğun çaba gösterildiği de öğrenildi.

Ayrıca Visca'ya sözleşme şartları öne sürülerek aba altından sopa gösterildiği de iddia ediliyor.

Kaynak: HaberTS
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri