YARKA ÜRETİM TESİSİ İÇİN PROTOKOL İMZALANDI

YARKA ÜRETİM TESİSİ İÇİN PROTOKOL İMZALANDI

YARKA ÜRETİM TESİSİ İÇİN PROTOKOL İMZALANDI
Karadeniz
G.Tarihi: 13.08.2017 01:12
1469 Okunma
0
DOKAP BKİ tarafından yürütülmekte olan Serbest Sistem Yumurta Tavukçuluğunun Yaygınlaştırılması Projesi Kapsamında üreticilerin ihtiyaç duyduğu yarkaların üretimini gerçekleştirmek üzere Yarka Üretim Tesisi Projesi için Ordu Akkuş Belediyesi ile Protokol İmzalandı.

DOKAP Başkanı Sn. Ekrem YÜCE ve Akkuş Belediye Başkanı Sn. İsa DEMİRCİ arasında imzalan protokol ile 10.000 Kapasiteli tesisin, tesis yapım giderleri, üretimi yapılacak yarkaların teminive tesiste çalışacak uzmanların(veteriner hekim, ziraat mühendisi ve pazarlama danışmanı) istihdamı sağlanmış olacaktır.

İmza töreninde konuşan DOKAP Başkanı Sn. Ekrem YÜCE, bu tesisin Akkuş ilçemize ve bölgemize kazandırılmasıyla üreticilerimizin karşılaştığı en büyük sorunlardan biri olan yarka teminindeki aksaklıkların ortadan kalkacağını belirtti. DOKAP BKİ olarak üreticilerimize her türlü desteği verdiklerini belirten Sn. Ekrem YÜCE bu tesisin Akkuş ve bölgemize hayırlı olmasını temenni ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

Törende Akkuş Ziraat Odası Başkanı Sn. Ahmet KAYA, Ekonomik Kalkınma ve Proje Uygulama Koordinatörümüz Sn. Şeref DEMİR’de hazır bulundu.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri