YAYLA EVLERİ YIKILIRKEN MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK UYARDI

YAYLA EVLERİ YIKILIRKEN MİLLETVEKİLİ CEMAL ÖZTÜRK UYARDI

YAYLA EVLERİ YIKILIRKEN MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK UYARDI
Karadeniz
G.Tarihi: 22.10.2018 05:32
4014 Okunma
0


Adalet ve Kalkınma Partisi Giresun Milletvekili Cemal Öztürk,  İmar Barışından yararlanmak isteyenlere başvuruda bulunmaları için uyarıda bulundu. Yağlıdere İlçe Danışma Meclisi toplantısında konuşan Öztürk, imar barışı başvuru süresinin 31 Ekim 2018 Çarşamba günü sona ereceğini söyledi.

Yasadan yararlanmak isteyenlerin süre bitmeden başvurularını tamamlaması gerektiğinin önem arz ettiğini söyleyen Cemal Öztürk, şöyle konuştu:’ Türkiye’de imar ruhsatları konusunda çok büyük yara vardı. Özellikle de yaylalarda. Bu sorun sadece Giresun’da değil, Karadeniz Bölgesi yaylalarında yıllardır devam ediyordu. 31 Aralık 2017 tarihine kadar yapılmış imarsız yapılar; köyde, şehirde, yaylada her nerede olursa olsun hazineye ait araziler üzerine ya da kendi şahsi arazisi üzerine yapılıp ama ruhsatı alınmamış binalara ilişkin TBMM’de kanun çıkarıldı. 31 Aralık 2017 tarihinden sonra yapılan yapılar bu konuyla ilgili kanun kapsamına girmemektedir. İmar Barışı başvuru süresi 31 Ekim 2018 Çarşamba günü sona erecektir. İmar barışından faydalanmak isteyen hemşehrilerimizin en kısa sürede başvurularını tamamlamaları önem arz etmektedir. ‘’ Haber: Ufuk KEKÜL
http://www.giresun28haber.com/yayla-evleri-yikilirken-milletvekili-cemal-ozturk-uyardi.html
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri