Yılmaz: Kudüs düşerse Medine de Mekke de düşer!

Yılmaz: Kudüs düşerse Medine de Mekke de düşer!

Yılmaz: Kudüs düşerse Medine de Mekke de düşer!
Karadeniz
G.Tarihi: 18.12.2018 13:08
962 Okunma
0
Şevki Yılmaz: Kudüs düşerse Medine de Mekke de düşer!
Filistin'in işgalinin 101. yılının konu alındığı Milli Diriliş'te ilahiyatçı-yazar Şevki Yılmaz, ''Kudüs düştüğü zaman Medine de Mekke de düşer'' açıklamasında bulunarak Filistin topraklarının ne kadar önemli olduğu vurgusunda bulundu
Şevki Yılmaz: Kudüs düşerse Medine de Mekke de düşer!

Habervakti.com Genel Koordinatörü Bülent Deniz'in hazırlayıp sunduğu ilahiyatçı-yazar Şevki Yılmaz'ın gündemi yorumladığı Akit TV'nin en çok izlenen programı Milli Diriliş'te bu hafta Filistin'in işgalinin 101. yılı vesilesiyle Filistin mücadelesi ele alındı.

MESCİD-İ AKSA MÜCADELE ALANIDIR

Mescid-i Aksa'nın etrafının mübarek kılınan bir yer olduğunu ifade eden Yılmaz, ''Mescid-i Aksa bir mücadele alanıdır. Onlarca peygamberin ayak izlerinin olduğu bir yerdir. 3 kutsal kitabın insanlığa armağan edilen bir alandır. Peygamber Efendimiz'in miraç yolculuğunun ilk basamağıdır.'' dedi.

KUDÜS'ÜN VARİSLERİ MÜSLÜMANLARDIR

Kudüs'ün Kabe'yi korayacak bir sigorta olduğunu belirten Yılmaz, ''Kudüs düşerse Medine de Mekke de düşer. Hedefleri de budur. Allah resülü boşunu miracını Kudüs'ten başlatmadı. Neden Kabe'den değil de Kudüs'ten Allah'ın katına çıkıyor, peygamber? O ümmete Kudüs'ü size varis kıldım diyor, Kudüs sizin mirasınızdır. Kudüs'ün varisleri kıyamete kadar Müslümanlar olacaktır.'' dedi.
CHP'DEN İSRAİL'E DESTEK

Adnan Menderes'in Filistin aşığı olduğunu belirten Yılmaz, ''Menderes göreve geldikten sonra Hac yolunu ve Mescid-i Aksa yolunu açmıştır. Bedel ödedi, o da Filistin şehididir. 1960 ihtilalini CHP yapmasaydı, İsrail 67'de zaferini asla ilan edemezdi.'' dedi.

Haber Vakti
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri