YİNE YANGIN YİNE İTFAİYE YOK

YİNE YANGIN YİNE İTFAİYE YOK

YİNE YANGIN YİNE İTFAİYE YOK
Karadeniz
G.Tarihi: 24.01.2019 12:37
2361 Okunma
0


YİNE YANGIN YİNE İTFAİYE YOK

 
TRABZON-Tonya’nın Çayıriçi Mahallesi’nde bir evde çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. İlçede itfaiye aracının bulunmamasıyla çevre ilçeden yardım isteyen vatandaşlar, itfaiye olay yerine gelinceye kadar kovalarla su taşıyarak yangını söndürmeye çalıştı, ancak başarılı olamadı. Can kaybının olmadığı yangında, bir ev yanarak kül olurken bir bakkal ve kahvehanede kullanılamaz hale geldi.
 
Yangın, dün saat 22.00 sıralarında Çayıriçi Mahallesi’nde meydana geldi. Fatih Kandil’e ait evin bacasında başlayan yangın kısa sürede, şiddetli rüzgârın etkisiyle büyüdü. Alevler, alt katında kahvehane ve bakkalın bulunduğu 2 katlı evi sardı. Korku ve panik yaşayan Fatih Kandil’in eşi ve çocukları, komşuların yardımıyla binadan dışarı çıkartıldı.  Evde başlayan ve giderek büyüyen yangıniı söndürmek için çevrede toplanan kalabalık seferber oldu. İlçede itfaiye aracının bulunmamasıyla çevre ilçeden itfaiye aracı yardımında bulunan vatandaşlar, ellerindeki kovalarla su taşıyarak yangını söndürmeye çalıştı, ancak başarılı olamadı.
 
TEPKİ GÖSTERDİLER
 
Vakfıkebir ilçesinden gelen itfaiye ekiplerince müdahale edilen yangın, uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alındı ve saatler sonra söndürüldü. Vatandaşlar, Tonya’da itfaiye aracının olmamasına tepki gösterdi, her yangında başka ilçelerden yardım istemek zorunda kaldıklarından yakındılar.
 
Yaklaşık 5 saat süren müdahalenin ardından yangın kontrol altına alınırken iki katlı binadaki ev tamamen yandı. Kahvehane ve bakkalın kullanılamaz hale geldiği belirtildi. 

TEK TESELLİ CAN KAYBI YOK
 
Yangının olduğu Çayıriçi Mahallesi’ne gelerek incelemelerde bulunan Tonya Kaymakamı Osman Sayılır, “Tek teselli olduğumuz nokta bir can kaybının yaşanmamasıdır. Evde bulunan aile kısa sürede başka bir eve tahliye edildi. Fatih kardeşimizin yaralarının sarılması için elimizden gelini yapacağız.” dedi.

Kaynak:http://www.tonyahaber.net/haber/yine-yangin-yine-itfaiye-yok-h770.html
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri