OKULLARDA GIDA VE HİJYEN DENETİMİ YAPILDI

OKULLARDA GIDA VE HİJYEN DENETİMİ YAPILDI

OKULLARDA GIDA VE HİJYEN DENETİMİ YAPILDI
piraziz
G.Tarihi: 21.10.2019 21:07
1807 Okunma
0
PİRAZİZ’DE OKULLARDA GIDA VE HİJYEN DENETİMİ YAPILDI

Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda ki yemekhane&kantin gibi gıda işletmelerinin kontrol ve denetimleri; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Toplum Sağlığı Merkezince oluşturalan komisyonca 07.10.2019 tarihinden itibaren gerçekleştirilmeye başlandı.

Piraziz İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Yavuz gıda güvenliği ve hijyen şartları ile eğitim kurumlarında satışı uygun olan yada olmayan gıda, içecekler hususunda denetimlerin yapıldığını, öğrenci sağlığının herşeyden daha önemli olduğunu ve bu tür kontrollerin olumlu yönde yansımasının bulunduğunu, çalışmalarımızın eğitim öğretim yılı süresi boyunca devam edeceğini bu süre zarfında Müdürlüğümüze yardımcı olan başta komisyon üyeleri gıda mühendisi Habip Aydın, Çevre Sağlığı Teknisyeni Mehmet Toraman ile okul idaresinde görevli tüm yönetici arkadaşlara hassasiyetlerinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına teşekkür edip gıda işletmerinde çalışan görevlilerede işlerinde başarı ve kolaylıklar diledi.
PirazizHaber 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri