Pirazizli iş insanından tarihe geçecek büyük bağış

Emiroğlu, Giresun'a gelerek sözünü tuttu

Pirazizli iş insanından tarihe geçecek büyük bağış
piraziz
G.Tarihi: 18.03.2021 07:57
5185 Okunma
0
Emiroğlu, Giresun'a gelerek sözünü tuttu​

Piraziz'e yapılacak olan hastane için 5 dönüm arsa bağışlayacağı müjdesi veren iş adamı hemşehrimiz Talip Emiroğlu, bugün Giresun'da düzenlenen arsa devir teslim törenine sonrada Giresun Aksu’da babasının adına yaptırdığı 'Ali Haydar Emiroğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu'nun açılışına katıldı.

 
Pandemi nedeniyle kısıtlı sayıda kişinin katıldığı programlara Giresun Valisi Enver Ünlü, AK Parti İstanbul Milletvekili hemşerimiz Hasan Turan, AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Ahmet Bal, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Giresun Vakfı Başkanı Ahmet Dokumacı, Titanic Otelleri Sahibi Muzaffer Aygün, İl Müftüsü Muhittin Oral, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, AK Parti Giresun İl Kadın Kolları Başkanı Berrin Aydın, MHP Giresun İl Başkanı Ertuğrul Gazi Konal, AK Parti Piraziz İlçe Başkanı Ünal Aşık ve Piraziz Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın ile az sayıda vatandaş katıldı. Giresun'a yaptırdığı okul ve bağışladığı arsa nedeniyle bir açıklama yapan hemşerimiz Talip Emiroğlu, "Piraziz'e ve Giresun'a hayırlı olsun. Ne mutlu bize ki, oradaki yerimiz bundan daha güzel değerlendirilemezdi. Bu hayra vesile olan sayın Hasan Turan kardeşimize teşekkür ediyorum. İnşallah hastane kısa zamanda yapılarak, milletimizin derdine deva olur'" dedi. Piraziz'e yapılacak hastane için arsa bağışı  yapan işadamı Emiroğlu'na teşekkür eden AK Parti İstanbul Milletvekili hemşerimiz Hasan Turan, "Ben birkaç yıldır ilçemize hastane yapılması için uğraşıyordum. Giresun vekillerimizin de desteğini alarak gerekli müracaatları yapmıştım. Sağlık Bakanımız; 'Verelim Hasan Bey'in ilçesine bir hastane' deyince, süreci başlattık" ifadelerini kullandı. AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk'de, "Sağlık Bakanlığımız tarafından Piraziz İlçemize yapılacak hastane için arazi bağışlayan Giresunlu Hayırsever İşadamımız Talip Emiroğlu'na Piraziz ilçemiz ve hemşehrilerimiz adına çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu bağışa vesile olan İstanbul Milletvekilimiz Hasan Turan Başkanımızada teşekkür ediyoruz. Hayırlı olsun" diye konuştu.yildizhaber

TALİP EMİROĞLU kimdir?
Giresun’un Piraziz ilçesinde doğdu. Bölgenin âlimlerinden Emiroğlu Müderris Ali Efendi’nin (1745-1812) torunudur.
Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi ve Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi’nde eğitim gördü. Önce önlisans derecesiyle sınıf öğretmenliği hakkı elde edip iş hayatına atıldı. Daha sonra lisans ve yüksek lisans derecelerini aldı.
1987 yılında kurulan İstanbul Final Dershanesi’ne ortak oldu. Daha sonra BJK Koleji, Avrupa Koleji, Avrupa Eğitim Vakfı, Kent Koleji ve Avrupa Meslek Yüksekokulu’nu kurdu ve halen yönetim kurulu başkanı olarak sürdürmektedir.
İki çocuk babası olan Emiroğlu, TÖDER (Tüm Özel Öğretim Kurumları Derneği) kurucu yönetim kurulu üyesi, Özel Okullar Birliği, Vakıf Üniversiteleri Birliği, TOBB ve DEİK üyesidir.

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri