CANİKLİ'NİN GİRESUN PROGRAMI

CANİKLİ GİRESUN'DA İFTAR PROGRAMINA KATILACAK VE PARTİLİLERE SESLENECEK

CANİKLİ'NİN GİRESUN PROGRAMI
Türkiye
G.Tarihi: 29.06.2016 14:54
3341 Okunma
0
CANİKLİ, GİRESUNA GELİYOR
Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Cumartesi günü Giresun Valiliğinin himayesinde İstanbul Bağcılar Belediyesi’nin katkılarıyla hükümet konağı önünde gerçekleştirilecek olan iftar sofrasında hemşehrileriyle bir araya gelecek.


Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, bu hafta sonu partililer ve Giresunlular la bir araya gelecek. Başbakan Yardımcısı Canikli’nin Giresun programı belli oldu. Cumartesi günü Giresun’da olacak olan Canikli, saat 17.00 da Çakıroğlu Düğün Salonu’nda yapılacak olan Haziran ayı İl Danışma Meclisi Toplantısına katılacağı, buradan ülke ve Giresun gündemine dair açıklamalarda bulunacak olan Başbakan Yardımcısı Canikli, iftar sofrasında Giresunlularla buluşacak.
Canikli, Valiliğin himayesinde Bağcılar Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilecek olan iftar programına katılacak. Tüm Giresunluların davetli olduğu iftar programına büyük bir katılım bekleniyor.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri