BAŞKAN ERDOĞAN'DAN FINDIK FİYATI...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika fındık açıklaması geldi! Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fındık fiyatları hakkında açıklama geld

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN FINDIK FİYATI...
son-dakika-haberleri
G.Tarihi: 18.08.2022 12:50
781 Okunma
0
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması. Fındık fiyatları açıklaması.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TRT Haber ortak yayınında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"TL enstrümanlara güveni arttırmak için adımları atıyoruz. Bu kapsamda Maliye Bakanlığı ve ekonomi yönetimimizle birlikte ütm ihtiyaçları ve politika adımlarını değerlendirerek devreye alıyoruz. Hızlı bir şekilde hayata geçirdiğğmiz bu adımlarla ülkemizin direncini arttırmayı hedefliyoruz. KKM TL vadeli mevduat ve katılma hesaplarına vatandaşların ilgisi yüksek oldu. 1.8 milyon hesap açıldı. Bu önemli bir güven ve teveccühe işarettir. 

Siz eğer güven ve istikrarı koruyabilirseniz bu devam eder bu ülkeyi kimse yıkamaz. TL cinsi tasarrufları arttırmak için KKM'yi desteklemeye devam ediyoruz. Ayrıca tasarruflarını TL'de değerlendirmek için vatandaşlara alternatifler sunuyoruz. GES getirdik. Gerçek kişilere yönelik tasarladığımız sisteme talep oldu. 83 bin 816 bireysel yatırımcı, 6.6 milyar liralık talep gösterdi. Bu düzenlemelerin enflasyon üzerindeki etkilerini de takip ediyoruz. Düzenlemelerimiz fiyat artışlarının hızını azalttı. 

Bursa'da çöp evde bulunan Cem'in teyzesinin ifadesi ortaya çıktı! Şok eden sözler
Bursa'da çöp evde bulunan Cem'in teyzesinin ifadesi ortaya çıktı! Şok eden sözler
Petrolde yaşanan düşüşün ulaştırmayı doğrudan diğerlerini ise dolaylı yoldan etkileyecek. Yıllık enflasyon Şubat Mart ayında düşmeye başlayacak.

FINDIK FİYATLARININ AÇIKLANACAĞI TARİH BELLİ OLDU

Son zamlarla vatandaşların cebine giren paralarda ciddi artış oldu. Bu yıl sonu itibarıyla tekrar gözden geçireceğimiz süreçtir. Bu hafta sonu Ordu'ya gidiyorum. Ordu'da da herkesin beklentisi , acaba fındık fiyatları ne olacak? Açıklayacağız tabi. Bu açıklamayı yaparken Bay Kemal'in ağzına bakıp bir rakam açıklayamayız."
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri