BERBER VE KUAFÖR SALONLARINI DEZENFEKTE...

GİRESUN BELEDİYESİ BERBER VE KUAFÖR SALONLARINI ÜCRETSİZ DEZENFEKTE EDİYOR

BERBER VE KUAFÖR SALONLARINI DEZENFEKTE...
son-dakika-haberleri
G.Tarihi: 11.05.2020 07:05
2205 Okunma
0
GİRESUN BELEDİYESİ BERBER VE KUAFÖR SALONLARINI ÜCRETSİZ DEZENFEKTE EDİYOR

Koronavirüs salgını nedeniyle kapalı olan berber, kuaför ve güzellik salonlarının 11 Mayıs Pazartesi günü açılacağının duyurulmasının ardından Giresun Belediyesi harekete geçti.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatı üzerine Belediye dezenfekte ekibi tarafından şehrimizde bulunan berber, kuaför ve güzellik salonlarını ücretsiz dezenfekte çalışmaları başlatıldı.

Başkan Şenlikoğlu, berber, kuaför ve güzellik salonlarını ziyaret ederek iş yerlerinin yeniden açılacak olmasından dolayı iş yeri sahiplerine kolaylıklar ve bol kazançlar dileyerek bir süre sohbet etti. Şenlikoğlu; “Pazartesi gününden itibaren işyerlerini açabilecek olan berber ve kuaför kardeşlerim, çok zor günler geçirdiniz. Size desteğimizi bundan sonra da sürdüreceğiz. İşlerinizde kolaylıklar ve bol kazançlar diliyorum.” dedi.

İş yeri sahipleri ise Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’na teşekkür ederek: “Sektör olarak salgından dolayı salonlarımızı kapattık. Bu süreç bizleri hazırlıksız yakaladığı için ciddi anlamda zorluk çekmeye başladık. Nihayet yeniden işyerlerimiz açılacak. Ancak hijyen kurallarına uyabilmemiz açısından Belediye ekiplerinin salonlarımızı ücretsiz olarak dezenfekte etmesi bizi çok memnun etti.  Bizler de hijyen kurallarına en ince detayına kadar dikkat ederek hizmet vermeye devam edeceğiz.”
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri