CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN PAZARTESİ GÜNÜ GİRESUN'DA....

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, pazartesi günü sel felaketinin yaşandığı Giresun İilimize bugün gelecek ve son durumu yerinde inceleyecek.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sel felaketi sonrası büyük hasar meydana gelen Giresun'a gidiyor. Erdoğan'ın

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN PAZARTESİ GÜNÜ GİRESUN'DA....
son-dakika-haberleri
G.Tarihi: 01.09.2020 07:16
3567 Okunma
0
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN PAZARTESİ GÜNÜ GİRESUN'DA....

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, pazartesi günü sel felaketinin yaşandığı Giresun'a gidecek, son durumu yerinde inceleyecek.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Giresun'da temaslarını sürdüren Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile yaptığı telefon görüşmesinde Giresunlulara seslendi. Erdoğan, "Endişeniz olmasın, bu devlet milletini hiçbir zaman yalnız bırakmadı" dedi.

“Pazartesi inşallah ben de Giresun'dayım. Ve inşallah son durumu da şöyle yerinde tespit ederek adımlarımızı inşallah atmış olacağız” diyen Erdoğan şöyle devam etti:

"Vatandaşlarımızı yalnız bırakmayız"

“Bu devlet hiçbir zaman milletini yalnız bırakmadı. Felakete uğramış vatandaşları yalnız bırakmayız. Biz nasıl tüm depremlerde vatandaşın yanında olup süratle dertlerine dermen olduysak aynı şekilde Giresun'da da tüm ilçelerimizde köylerimizde Giresunlu hemşehrilerimizle kardeşlerimizle olacağız. Hiç endişeniz olmasın.”

"TOKİ konut sorununu çözecek"

Yapılan çalışmalarla ilgili kısa bir bilgi de veren Erdoğan, “Sel ve heyelandan zarar gören araçlardan 160 kadar aracın ederlerini ödemiş durumdayız kaskosu olanlar hariç. Bundan sonraki süreçte de ödenmeye devam edecek. Tüm mesele en az hasarla vatandaşlarımız bu sıkıntılarını gidermek. TOKİ, büyük bir gayretle süratle yıkılan evlerin yerine yenisini yapacak. Evlerle konutlarla o sıkıntıyı da gidermiş olacağız. İnşallah en az hasarla süreci atlatmış olacağız” dedi...TRTHABER
 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri