GİRESUN 2023 PROGRAMINA ALINAN YATIRIMLAR..

GİRESUN 2023 PROGRAMINA ALINAN YATIRIMLAR..

GİRESUN 2023 PROGRAMINA ALINAN  YATIRIMLAR..
son-dakika-haberleri
G.Tarihi: 30.01.2023 09:45
860 Okunma
0
2023 Programına Alınan Yatırımlar Belli Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasını taşıyan 2023 Yılı Yatırım Programı Resmi Gazete’de yayımlandı AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasını taşıyan ve resmi gazetede yayımlanan 2023 Yılı Yatırım Programıyla ilgili bilgi verdi.

 2023 Programına Alınan Yatırımlar Belli Oldumask

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasını taşıyan 2023 Yılı Yatırım Programı Resmi Gazete’de yayımlandı AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasını taşıyan ve resmi gazetede yayımlanan 2023 Yılı Yatırım Programıyla ilgili bilgi verdi. Öztürk, Giresun Adalet Sarayının 2022-2025 yılları arasında toplam proje tutarı 570 milyon lira olarak programa girdiğini ve bu sene ihalesinin yapılacağını söyledi.
Öztürk, ayrıca Göksu travertenlerinin çevre düzenlemesi ve diğer hizmet alanları için de DOKAP üzerinden ek ödenek konulduğunu tamamlandığında Giresun turizmi için hedeflediğimiz; şehir merkezi, Ada, Kale, Zeytinlik, Kuzalan Şelalesi, Mavi Göl ve Göksu Travertenleri ile Giresun’un eşsiz yaylaları bir bütün olarak turizmin ilimizde çok daha ileri seviyelere gelmesini sağlayacaktır.” diye belirtti.

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk; “ayrıca yakından takip ettiğimiz ve devam eden yatırımlardan, Giresun-Şebinkarahisar yol ve tünel yapımı, Giresun Balıkçı Barınağı, Giresun Kültür Merkezi için de yatırım programında ödenekler ayrıldığını vurguladı.

YEŞİL GİRESUN GAZETESİ (HABER MERKEZİ)
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri