GİRESUN'DA KORONAVİRÜS İLE ETKİN MÜCADELE GERÇEKLEŞTİ

Vali Sarıfakıoğulları “Koronavirüsle Etkin Bir Mücadele Gerçekleştirdik”

GİRESUN'DA KORONAVİRÜS İLE ETKİN MÜCADELE GERÇEKLEŞTİ
son-dakika-haberleri
G.Tarihi: 11.06.2020 12:18
3740 Okunma
0
Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde koronavirüsle etkin bir mücadele gerçekleştirdik." ifadelerini kullandı.
 
Vali Harun Sarıfakıoğulları yeni tip koronavirüs sonrası "yeni normal" olarak tanımlanan süreçte maske, fiziki mesafe ve temizliğin vazgeçilmez üç unsur olduğunun altını çizdi.

Vali Sarıfakıoğulları, sektör temsilcileriyle gerçekleştirilen turizm değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmada salgın dönemini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde etkin bir şekilde yönettiklerini belirterek şu ifadeleri kullandı: "Bütün kamu kurum ve kuruluşlarımızla, kaymakamlıklarımızla, belediyelerimizle birlikte koronavirüsle etkin bir mücadele gerçekleştirdik.

Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları, Sağlık Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı genelgeleri, benim koordinatörlüğümde aynı saat içerisinde icra edilmek üzere kurum ve kuruluşlarla paylaşıldı ve hayata geçirildi.

Bu çerçevede başta sağlık çalışanlarımız, belediye başkanımız, tüm sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlarımız, Vefa Sosyal Destek Grupları, güvenlik birimlerimiz, kamu kurum ve kuruluşu çalışanlarımıza emekleri için teşekkür ederim. 

Pandemi sürecinde biz 21 gün önce sıfır vaka ile yürümeye başladıysak bunu saydığım arkadaşlarımıza ve emeği geçen kardeşlerimize borçluyuz.

Turizm tesislerimizin uymak durumunda olduğu hususlar Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu’nun, İçişleri Bakanlığımızın, Kültür ve Turizm Bakanlığımızın genelge ve emirleri doğrultusunda arkadaşlarımız tarafından tahlil edildi. Pandemi Kurulu Toplantısı’nda görüşülen bu hususlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Ticaret ve Sanayi Odası ve sektör temsilcileriyle sağlıklı ve etkin bir şekilde sürdürülecektir. Bu başarı hepimizin başarısı ve dileğimiz ve duamız afet, salgın ve hastalıklarla bir daha karşılaşmamaktır."
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri