Vali Sarıfakıoğulları, Çotanak Spor Kompleksi'nde İncelemelerde Bulundu

Vali Sarıfakıoğulları, Çotanak Spor Kompleksi'nde İncelemelerde Bulundu

Vali Sarıfakıoğulları, Çotanak Spor Kompleksi'nde İncelemelerde Bulundu
son-dakika-haberleri
G.Tarihi: 03.06.2020 06:14
2814 Okunma
0
Valimiz Harun Sarıfakıoğulları, 28 Mayıs Perşembe günü  inşaatı devam eden Giresun Çotanak Stadında incelemede bulundu.

Aksu Mahallesindeki eski SEKA arazisine TOKİ tarafından yapımında sona gelinen  20 bin kişilik Giresun Çotanak Stadındaki çalışmaları yerinde inceleyen Vali Sarıfakıoğulları, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü  Hasan Bulut ve yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yüklenici firma yetkililerine yüzde 95’i tamamlanan inşaatın bir an önce bitirilmesi talimatını veren Vali Sarıfakıoğulları, çalışmaların kazasız, sıkıntısız ve başarılı bir şekilde tamamlaması temennisinde bulundu.

15 gün içerisinde hibrit çim serimine başlanılacak Çotanak Stadı’nda ayrıyeten 1200 kişilik olimpik yüzme havuzu, atletizm pisti, antrenman sahası ve kompleks içerisinde voleybol, basketbol sahası da yer alıyor.

Elektrik ve mekanik sistemlerin test aşamasında olduğu spor kompleksinde testlerin tamamlanmasıyla yaklaşık 2 ay sonra havuzun devreye alınması planlanıyor.

Çatısı, cephe giydirme, koltuk montajı, çim saha alt yapısı gibi önemli aşamaları tamamlanan stadyumun ince işçilikleri ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Stadyumda 84'ü protokol, bin 413'ü VIP ve loca, 75'i engelli, 76'sı basın, 20 bin 380'i standart seyirci olmak üzere toplam 22 bin 28 koltuk yer alıyor.

Çotanak Stadı’nda gerçekleştirilen incelemede; Belediye Başkanı Av.Aytekin Şenlikoğlu, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut ve müteahhit firma temsilcileri de hazır bulundu.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri