Arzum Pastanesi, Espiye’de Şube Açtı!

Arzum Pastanesi, Espiye’de Şube Açtı!

Arzum Pastanesi, Espiye’de Şube Açtı!
Tirebolu
G.Tarihi: 30.06.2020 08:22
8025 Okunma
0
Arzum Pastanesi, Espiye’de Şube Açtı!

Tirebolulu esnaf  Yunus Takır’ın sahipliğini yaptığı Arzum Pastanesi, Espiye’de de yeni bir şube açarak, 29 Haziran’dan itibaren ilçe halkının hizmetine girdi…

Arzum Pastaneler zinciri giderek çoğalıyor. Merkezi Tirebolu’da bulunan ve sahipliğini Tirebolulu genç esnaf Yunus Takır’ın yaptığı Arzum Pastanesi, Görele’den sonra Espiye’ye de şube açarak, zincirin halkalarını genişletti.

Tirebolu’da Demirci Mahallesi, Körliman Mahallesi ve liman mevkiinde olmak üzere 3 ayrı şubesi olan Arzum Pastaneleri’nin, Görele’de de bir şubesi bulunuyor. Birbirine komşu olan 3 ilçede pastanecilik sektörüne damga vuran Yunus Takır yönetimindeki Arzum Pastaneleri’nin, Espiye’deki şubesinin açılışı 29 Haziran Pazartesi günü (bugün) törenle yapıldı. Espiye’deki açılış törenine Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere ile Espiye Ak Parti İlçe Başkanı Ali Küçükaydın, İlçe Emniyet Müdürü Birkan Erden, İlçe Jandarma Komutanı Barış Doğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Karakayalı gibi daire amirlerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Espiye’nin merkez mahallesi Cumhuriyet Caddesinde hizmete başlayan Arzum Pastanesi’nin açılış duasını Tirebolu Müftüsü İdris Taşkıran yaparken, Tirebolu Jandarma Komutanı Hamdi Yıldız’da törene katılanlar arasındaydı. Pastane sahibi ve işletmecisi hemşerimiz Yunus Takır, Tirebolu ve Görele’den sonra Espiye’ye de pastacılık sektörüne hizmet vermekten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, Espiye şubesinin açılışına iştirak eden tüm katılımcılara teşekkür ettiğini söyledi. Girişimci hemşerimiz Takır’ı tebrik ediyor ve Arzum Pastanesi’nin Espiye’ye de hayırlı-uğurlu olmasını diliyoruz.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri