ASTSUBAY SEVENLERİYLE EBEDİ ALEME UĞURLANDI!

ASTSUBAY SEVENLERİYLE EBEDİ ALEME UĞURLANDI!

ASTSUBAY SEVENLERİYLE EBEDİ ALEME UĞURLANDI!
Tirebolu
G.Tarihi: 17.03.2019 22:40
2522 Okunma
0


GİRESUN-Tirebolu’ya bağlı Ortaköy Köyünden emekli astsubay Harun Albar, son yolculuğuna 14 Mart’ta yapılan askeri törenle uğurlandı…


Aslen Tirebolulu olup, ailesiyle birlikte İstanbul’da oturan ve İstanbul’da vefat eden 77 taşındaki emekli astsubay Harun Albar, son yolculuğuna askeri törenle uğurlandı.



İlçemize bağlı Ortaköy Köyünden olan emekli astsubay Albar, 13 Mart Çarşamba günü İstanbuk’da vefat etmişti. Cenazesi ailesi tarafından İstanbul’dan Tirebolu’ya getirilen emekli asker için 14 Mart Perşembe günü Ortaköy’de hazin bir Cenaze Töreni düzenlendi. Emekli astsubay Albar’ın cenazesi, Garnizon Komutanlığına bağlı bir manga askerin katılımıyla toprağa verilirken; Ortaköydeki cenazeye Tirebolu Kaymakamı Salih Yüce’de katıldı.

Tirebolu’nun Yaraş Köyünden Yetimoğlu Ailesinin değerli bir ferdi olan emekli astsubay Harun Albar’ın Ortaköy’de düzenlenen cenaze törenine çok sayıda cemaatin iştirak ettiği görülürken; Yetimoğlu ve Albar Ailelerinin tüm akrabaları cenazedeydi. Göz yaşları arasında ebediyete uğurlanan emekli asker Harun Albar’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun..! Kaynak:https://www.tireboluekspress.com/

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri