AYNI GÜN AYNI KADER

AYNI GÜN AYNI KADER

AYNI GÜN AYNI KADER
Tirebolu
G.Tarihi: 15.10.2017 00:20
3665 Okunma
0
İlçenin eski esnaflarından Ahmet Köse ile Tirebolu’nun bıçkın delikanlılarından Sami Civelek, aynı gün geçirdikleri kalp krizi sonucu hayata veda ettiler ve sevenlerini yasa boğdular..!

Tirebolu, 6 Ekim Cuma günü iki ayrı ölüm acısıyla sarsıldı ve iki acıyı bir arada yaşadı. Günün ilk acı haberi sabah saatlerinde Demirci Mahallesinden geldi. Özçavuşoğlu Market’in sahibi ve Köse kardeşlerin biricik babaları  esnaf Ahmet Köse (69), evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını kaybetti. Aynı gün yine Demirci Mahallesinde bir arkadaşının yanında bulunan Tirebolu’nun bıçkın delikanlılarından ve Civelek Ailesinin cesur yürekli insanı Sami Civelek’de geçirdiği kalp krizine yenik düşerek, genç yaşta hayata veda etti!

Tirebolu’yu yasa boğan iki ölüm haberi, kısa sürede sosyal medya aracılığı ile tüm Türkiye’ye yayılırken; her iki merhumun yakınları ve arkadaşları, acılı ailelere taziyede bulunmak ve başsağlığı dilemek için adeta seferber oldular. İlçenin sevilen esnaflarından Ahmet Köse için Demirci Mahallesindeki Özçavuşoğlu Market’e akın eden vatandaşlar, Köse kardeşlerin acılarını paylaşırken; Tirebolu’nun yağız delikanlısı Sami Civelek için de ilçedeki tüm dostları ve arkadaşları, acılı aileye destek olmaya çalıştılar.

Birbirleriyle aynı kaderi paylaşan ve aynı gün geçirdikleri kalp krizi sonucu ebediyete intikal eden Ahmet Köse ve Sami Civelek’in cenazeleri de aynı gün kaldırıldı. Her iki merhum için de 7 Ekim Cumartesi günü hazin bir uğurlama töreni düzenlendi. Esnaf Ahmet Köse’nin Demirci Mahallesindeki evinden alınan naaşı, Öğle Namazının ardından kılınan Cenaze Namazından sonra Balçıkbelen Mahallesindeki Aile Kabristanlığında  toprağa verilirken; Tirebolu’nun cesur yürekli delikanlısı Sami Civelek’de yine Cintaşı Camiinde Öğle Namazını müteakip kılınan Cenaze Namazından sonra gözyaşları arasında Kurucakale Mezarlığnda ebediyete uğurlandı.

Tirebolu Ekspres Ailesi olarak her iki merhuma da Allah’tan gani gani rahmet, Köseoğlu ve Civelek Ailelerine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Her ikisinin de mekanı cennet, ruhları şaad olsun..!   
Mahmut BORA -TİREBOLU 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri