BAŞKAN KARABIÇAK: "ADAY OLMAMA KAYGISI TAŞIMIYORUM"

BAŞKAN KARABIÇAK: "ADAY OLMAMA KAYGISI TAŞIMIYORUM"

BAŞKAN KARABIÇAK: "ADAY OLMAMA KAYGISI TAŞIMIYORUM"
Tirebolu
G.Tarihi: 18.12.2018 13:43
2250 Okunma
0

Halen görevinin başında olan ve aday olamama kaygısı taşımayan Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak, halkla iç içe olmaya devam ediyor…
Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak, halen görevinin başında olduğunu belirterek, yeni dönemde de hizmete devam edeceğini söyledi. 2019’da yapılacak Yerel Seçimler için aday olamama kaygısı taşımadığını bildiren ve “Daha yapacağım hizmetler var” diyen Karabıçak, adaylık konusunda Tirebolu sevdasının ağır bastığını belirterek, amacının Tirebolu’yu marka şehir haline getirmek olduğunu ifade etti.
Belediye Başkanı Karabıçak, geride bırakılan 4,5 yıllık görevi süresinde Tirebolu’ya yaklaşık 100 milyon maliyetli projeler kazandırdığını ifade ettiği açıklamasında, ilçenin hayallerinin tek tek gerçek olduğunu ve Tirebolu’yu uluslararası arenada marka şehir haline getireceğini bildirdi. “Yeni dönemde de hizmetlerime devam edeceğim” diyen ve adaylığına kesin gözüyle bakılan Tirebolu Belediye Başkanı Karabıçak, “Şu anda zaten görevimin başındayım. İlçeme ve halkıma hizmete devam ediyorum. Adaylık konusunda bir endişem yok. Biz, Tirebolu’ya hizmet için varız ve bu sevda ile yanıp tutuşuyoruz. Tirebolu sevdamız ağır bastığı için bir dönem daha göreve devam etmek ve yarım kalan projelerimi tamamlamak istiyorum.” şeklinde konuştu.
Yoğun iş temposundan fırsat bulduğu zamanlarda esnafların ve vatandaşların ayağına giderek, ziyaretlerde bulunan ve “Halka hizmet, Hak’ka hizmettir” anlayışıyla hareket eden başkan Karabıçak, halkın istek ve şikayetlerinin daha hızlı bir şekilde sonuca ulaştırılması için belediyecilik kavramına getirdiği anlayışla da dikkat çekiyor. Vatandaş memnuniyetini en üst düzeyde tutan ve bu hizmet anlayışıyla yola devam edeceğini söyleyen Karabıçak, mobil belediyecilik uygulamasıyla belediye çalışmalarını ve hizmetlerini halkın ayağına getirmesiyle de ön plana çıkıyor. Yaptığı tüm hizmetleri halk odaklı olarak icra etmeyi devam ettiren Karabıçak, bunların dışında ilçede sık sık esnaf ziyaretleri de yaparak, onların dert ve dilekleriyle de ilgilenmeyi ihmal etmiyor.

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri