Başkan Takır, Muhtarlarla Biraraya Geldi!

Başkan Takır, Muhtarlarla Biraraya Geldi!

Başkan Takır, Muhtarlarla Biraraya Geldi!
Tirebolu
G.Tarihi: 24.10.2019 11:11
1123 Okunma
0
Tirebolu Belediye Başkanı Burhan Takır, ilçenin mahalle muhtarlarıyla biraraya gelerek, mahallelerin sorunlarıyla ilgili görüş alış-verişinde bulundu…

Tirebolu Belediye Başkanı Burhan Takır, yeni görev döneminde ilçenin mahalle muhtarlarıyla ilk kez bir araya geldi ve mahallelerin sorunlarıyla ilgili bilgi alış-verişinde bulundu.
Belediye Başkan Yardımcısı Temel Cırıt’ın da katıldığı kahvaltılı toplantıda, mahalle muhtarlarının sorunlarını dinleyen Takır, sorunların birlikte çözülmesinde fayda olduğunu belirterek, muhtarların taleplerine de yer verdi. Sadece Yeniköy Mahallesi Muhtarı Osman Altay’ın, ilçe dışında olduğu için katılamadığı toplantıda; mahallelerle ilgili ileriye dönük olarak yapılacak ortak çalışmalar üzerinde de durulurken; ana hedefin ilçeye ve Tirebolu’ya hizmet etmek olduğu vurgulandı.
Öte yandan, Tirebolu Muhtarlar Derneği’nin, ilçe bazında gerçekleştirdiği geniş kapsamlı toplantıların çok yararlı geçtiği ifade edilirken; bu tür toplantılarda ilçenin sorunlarının ele alındığı ve çözüm yolu konusunda da ortaklaşa hareket edilmesi gerektiği kaydedildi.MAHMUT BORA
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri