BAŞKANLAR YAYLA SORUNLARINA ÇÖZÜM ARADI

BAŞKANLAR YAYLA SORUNLARINA ÇÖZÜM ARADI

BAŞKANLAR YAYLA SORUNLARINA ÇÖZÜM ARADI
Tirebolu
G.Tarihi: 30.10.2018 23:50
2605 Okunma
0


YAYLALAR İÇİN TİREBOLU’DA TOPLANTI YAPILDI


Tirebolu, Doğankent ve Güce ilçelerinin sınırları içinde olan çok sayıda yaylanın, kadastroda dahil edilen Gümüşhane’den geri alınması konusunda dava açılacak…

2018 yılında yapılan kadastro çalışmaları kapsamında Gümüşhane ili sınırları içinde gösterilen çok sayıda yaylanın ve evlerin, doğal sınırları içine alınması konusunda 3 ilçe tarafından çalışma başlatıldı. Bu kapsamda Tirebolu, Doğankent ve Güce ilçelerinin Belediye Başkanlarının da katıldığı bir toplantı düzenlendi.

Tirebolu Ziraat Odası’na ait 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonunda gerçekleşen toplantıya; Doğankent Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin, Güce Belediye Başkanı Aytekin Geçgel, Tirebolu Belediye Başkan Yardımcısı Besim Kadıoğlu ile Ak Parti İlçe Başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri ve ilçelerin merkez ve köy muhtarları katıldı. Söz konusu 3 ilçeye ait yaylaların yeniden doğal sınırları içine alınması yolunda ilgili mercilere dava açılmasının kararlaştırıldığı toplantıda, davaya gönüllü olarak bakacak olan Avukat Cemil Demirel’de hazır bulundu.

Kadastro Bölge Müdürlüğü tarafından Tirebolu, Doğankent ve Güce’den alınarak Gümüşhane topraklarına dahil edilen çok sayıda yaylanın, doğal sınırları içine alınması için yapılacak çalışmalarda 3 ilçenin ortak hareket edeceği ve ilgili mercilerle hemen temasa geçileceği kaydedildi.   Mahmut Bora - Tirebolu



Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri