BAYRAM GÜNÜ DENİZE GİREN GENÇ BOĞULDU

DENİZE GİREN GENÇ BOĞULDU

BAYRAM GÜNÜ DENİZE GİREN GENÇ BOĞULDU
Tirebolu
G.Tarihi: 11.09.2017 11:31
4551 Okunma
6
Kahramanmaraş'tan’akrabalarıyla bayramlaşmak üzere Tirebolu’ya gelen 17 yaşındaki Ali Akçan, serinlemek için girdiği Belediye Plajından bir daha çıkamadı..!
Tirebolu’da yılın ilk boğulma olayı Ramazan Bayramı’nın birinci günü meydana geldi ve 17 yaşındaki bir genç denizde boğularak hayatını kaybetti.
Ediilen bilgiye göre, memleketi Kahramanmaraş'tan Tirebolu’daki akrabalarının yanına bayramlaşmaya gelen 17 yaşındaki Ali Akcan, arkadaşlarıyla birlikte Belediye Plajında yüzerken saat 15.30 sıralarında akıntıya kapılarak gözlerden kayboldu. Olayın ilgili birimlere haber verilmesi üzerine plaja gelen dalgıçlar, yaklaşık bir saat aradan sonra talihsiz gencin cansız bedenini denizden çıkardılar.
Havanın bozuk ve denizin de dalgalı olması nedeniyle akıntıya kapıldığı öğrenilen Amasyalı gencin yüzme bilmediği ve boğularak öldüğü anlaşılırken; gencin cansız bedeni güvenlik güçleri eşliğinde Tirebolu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili tahkikat sürdürülürken, talihsiz gencin yakınları tarafından Kahramanmaraş'taki ailesine haber verildi. Tirebolu Belediye Plajında yaşanan üzücü olaydan sonra şehir hoparlörlerinden denize girilmemesi konusunda uyarılar yapıldı. Tirebolu’da Ramazan Bayramı’nın ilk günü meydana gelen boğulma olayı üzüntü yarattı.   
Haber:Mahmut BORA -TİREBOLU
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri