BULANCAK VE TİREBOLU'DA GERÇEKLEŞTİRİLEN MAVİ TUR'A BÜYÜK İLGİ

BULANCAK VE TİREBOLU'DA GERÇEKLEŞTİRİLEN MAVİ TUR'A BÜYÜK İLGİ

BULANCAK VE TİREBOLU'DA GERÇEKLEŞTİRİLEN  MAVİ TUR'A BÜYÜK İLGİ
Tirebolu
G.Tarihi: 25.09.2016 19:49
8867 Okunma
0
ALTIN POST’LA İLÇELERDE MAVİ TUR 

Bulancak ve Tirebolu Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen Mavi Tura ilgi büyük oldu. İki ilçede yaklaşık 5 bin kişi deniz sefası yaptı.

Tirebolu ve Bulancak’ta vatandaşlar 9 günlük bayram tatilinde Altın Post 2 teknesiyle denizin tadını çıkardı. 
Bulancak ve Tirebolu Belediyesi, İlçedeki vatandaşlara Altın Post 2 teknesiyle Mavi Tur gezintisine çıkardı. Karadeniz’e daha önce gemiyle açılamayanlar için çok farklı ve eğlenceli bir hatıra olan Mavi Tur gezintisi, ilçenin denizden nasıl göründüğünü merak edenler için de kaçırılmayacak bir fırsat sundu. 
Tirebolu’daki Mavi Tur’a AK Parti Milletvekili Cemal Öztürk ile Maliye Bakanlığı Personel Genel Müdürü Şinasi Yurdakul’da katıldı.
Her seferde gemiyi dolduran ilçe halkı, ellerinde fotoğraf makineleri ve cep telefonlarıyla denizden Tirebolu manzaraları çekerek, kartpostallık görüntülerle unutulmaz anlar yaşadılar.
Tirebolu Belediye Başkanı Karapıçak, “İlçe halkımıza deniz keyfi yaşatmak ve şehrimizi denizden de görmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirmiş olduğumuz bu hizmeti, bir nostalji havası içinde yapmaktan büyük mutluluk duyduk. Bu etkinliğin gerçekleşmesinde bizlere büyük destek ve katkıları olan Altın Post yetkicililerine teşekkür ediyoruz” dedi.
Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar ise, "Giresun Adasının turizme açılması dolayısıyla Mavi Tur uzun süredir Ada turu yapıyordu. Bizde Mavi Tur'un halkımızla buluşturmamız gerektiğini düşünerek gerekli adımları atarak üç gün için Mavi Tur teknesi ile anlaşma gerçekleştirdik. İlk gün havanın rüzgarlı ve denizin dalgalı olması sebebiyle turları gerçekleştiremedik. Ancak ilk gün için bileti olan vatandaşlarımızı mağdur etmemek adına ikinci günde vatandaşlarımızı Mavi Tura katıldık. Halkımızın yoğun bir teveccühü ile karşılaştık." dedi.
Yakar "Vatandaşımızın mutlu olduğu, yüzünün güldüğü hizmeti sunmak bizi de mutlu ediyor ve yaptığımız işten zevk almamızı sağlıyor. Belki de bir çok vatandaşımızı ilk kez Karadeniz'den Bulancak ve Giresun'u izledi. İnşallah bu hizmet ilerleyen zamanlarda ilçemizde kalıcı olur” diye konuştu.
GİRESUN EKSPRES
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri