BURHAN TAKIR MAZBATASINI ALDI

BURHAN TAKIR MAZBATASINI ALDI

BURHAN TAKIR MAZBATASINI ALDI
Tirebolu
G.Tarihi: 06.04.2019 16:42
1313 Okunma
0


Başkan Takır, Yeniden Makama Oturdu…


5 Nisan’da öğleden önce İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alan Tirebolu’nun yeni Belediye Başkanı CHP’li Burhan Takır, öğleden sonra da eski Belediye Başkan Vekili Mazlum Tomak’tan görevi devralarak, 5 yıllık aradan sonra tekrar başkanlık koltuğuna geçti…

31 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde Tirebolu’da Belediye Başkanı seçilen Burhan Takır, 5 Nisan Cuma günü belediyede gerçekleşen törenle yeniden makama oturdu.

Beraberinde CHP İl Başkanı Fikri Bilge’nin de bulunduğu kalabalık bir grupla parti teşkilat binasından belediye binasına geçen Tirebolu’nun yeni Belediye Başkanı Takır, eski Belediye Başkan Vekili Mazlum Tomak’tan görevi  devraldı. Aynı gün öğleden önce mazbatasını alan ve öğleden sonra da belediyeye giderek, başkanlık makamına oturan Takır’a, beraberindekiler büyük sevgi gösterisinde bulundular.

5 yıllık aradan sonra Tirebolu Belediye Başkanlığı koltuğuna yeniden oturan Takır, yeni dönem için tüm Tirebolululara seslenerek, “Bu makam bizim değil, tüm Tireboluluların makamıdır. Daha önceden 10 yıl süreyle görev yaptığım bu makamda halkıma bıkmadan-usanmadan hizmete devam edeceğim. Bizi yeniden bu onurlu makama layık gören tüm ilçe halkımıza ve yol arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün siftah deyip işe başladık. Bundan sonra artık hizmet zamanıdır. Biz hizmetimize kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi ve yeni dönemin Tirebolu’muza hayırlı-uğurlu olmasını diledi.

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri