"DOĞAYI VE HAYVANLARI KORUMAK HERKESİN GÖREVİDİR"

"Doğayı ve hayvanları korumak herkesin görevidir"

"DOĞAYI VE HAYVANLARI KORUMAK HERKESİN GÖREVİDİR"
Tirebolu
G.Tarihi: 11.10.2017 20:05
1636 Okunma
0

"Doğayı ve hayvanları korumak herkesin görevidir"
Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle Belediyemizin hayvan barınağını ziyaret etti.
Karapıçak, ziyaretinde, "Doğa bir denge içerisinde, her canlının kendine ait yaşam biçimi ve hakları vardır. Biz Şehirlerin Yöneticileri olarak, insan haklarımızın düzenini sağlamak eşit fırsatlar sunmak kadar, yaşamı birlikte paylaştığımız doğada özgürce yaşama hakkına sahip hayvanların haklarının korunması noktasında üzerimize görevler düşüyor. Biz de Tirebolu Belediye Başkanlığı olarak, göreve geldiğimiz günden bugüne birçok yenilikler ile hayvanlarımıza gereken özen ve değeri göstermeye gayret ediyoruz. 
Bu kapsamda Veteriner İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde yaptığımız çalışmalar noktasında, sokak hayvanlarımıza Tirebolu Belediyesi Hayvan barınağında hayvanlarımızı Veteriner kontrolünde tedavilerini yaparak bakımlarını üstleniyoruz. Bunun yanında barınağımızda bakımlarını yaptığımız sahipsiz hayvanlarımızı sahiplendirme işlemleri ile onlara yeni yuvalar sağlıyor; çocuklarımıza ve gençlerimize doğa ve hayvan sevgisi aşılamaya devam ediyoruz" dedi.
"Doğayı ve hayvanları korumak herkesin görevidir"
Doğayı ve hayvanları korumanın herkesin görevi olduğunu belirten Başkan Karapıçak, "Doğayı korumak hepimizin görevi. Ayrıca unutulmamalıdır ki hayvan sevgisi; insandaki merhamet, yardımlaşma ve iyilikseverlik gibi duyguları geliştiren özel duygulardandır. 
Bu vesileyle 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma gününü kutluyor; hayvanların korunması konusunda herkesin gereken duyarlılığı ve sorumluluğu birlikte yerine getireceklerine inanıyor, selam ve saygılar sunuyorum" dedi.


Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri