“DÜŞÜN, ÜRET, PAYLAŞ”

“DÜŞÜN, ÜRET, PAYLAŞ”

“DÜŞÜN, ÜRET, PAYLAŞ”
Tirebolu
G.Tarihi: 01.04.2016 15:07
1729 Okunma
0
“DÜŞÜN, ÜRET, PAYLAŞ”

Tirebolu’da “Düşün, Üret, Paylaş” sloganı ile “Eğitimde İyi Örnekler 2016 Çalıştayı” düzenlendi.

Tirebolu Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen çalıştayın, yaklaşık dört aylık bir çalışmanın ürünü olduğu ortaya kondu.
“Tirebolu Eğitimde İyi Örnekler 2016 Çalıştayı”nda emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Aytaç Açıkalın, Giresun Üniversitesi Görele Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyeleri Doç. Dr. Tolga Akalın ve Yrd. Doç. Dr. Erol Murat Yıldız, Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV) Gönüllü eğitimcisi Nuray Sevinç ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı(TEGV) gönüllü eğitimcisi Emine Evren ÖzyazıcI atölye çalışmaları; Tirebolu ilçesindeki örgün ve yaygın eğitim kurumlarında çalışan öğretmenler ise sözlü sunum ve poster sunumları ile çalıştaya katıldılar. Dersliklerde ve atölyelerde yapılan çalışmalar ve dinlenme aralarındaki poster sunumları ile oluşturulan eğitim ortamı eğitimcilerin günü mutlu ve kendi okullarında benzer çalışmaları sergileyebilecek olmalarının motivasyonu ile bitirmelerini sağladı.
Günün sonunda “Tirebolu Eğitimde İyi Örnekler 2016 Çalıştayı”nda sözlü sunum ve poster sunumu yapan öğretmenlere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce “Katılım Belgesi” takdim edildi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri