Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Giresun'da...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Giresun'da...

 Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Giresun'da...
Tirebolu
G.Tarihi: 30.03.2019 22:36
1430 Okunma
0


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez,Giresun'a geldi.Giresun ziyaretinin ardından Tirebolu ilçesine gelerek...

Detaylar...

Tirebolu Belediye Başkanı ve Ak Parti adayı Abdullah Karabıçak, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in de katıldığı bir toplantıyla yeni döneme ait projelerini anlattı…

Tirebolu Belediye Başkanı ve Ak Parti başkan adayı Abdullah Karabıçak, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Sönmez’in de katıldığı toplantıda yeni döneme ait projelerini tanıttı. Tirebolu Barabut Restaurant’ta 26 Mart Salı günü gerçekleşen Proje Tanıtım Toplantısına Ak Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk ve Kadir Aydın ile Ak Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı’da katıldı.

2014 yılında yapılan Yerel Seçimlerde Ak Parti’den Tirebolu Belediye Başkanlığına seçilen ve bu yıl yapılacak seçimlerde de tekrar aday gösterilen Karabıçak, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sönmez’in de iştirak ettiği toplantıda; slayt gösterileri eşliğinde eğitimden istihdama, enerjiden sosyal ve kültürel alanlara yönelik projelerini açıklarken; “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” sloganıyla yola devam edeceklerini belirterek, yatırım bedelleri milyonlarca lirayı bulan projelerinin gerçekleşmesi için hükümetten ve bakanlıklardan büyük destek göreceklerini de ifade etti. Barabut Restaurant’ta geniş bir katılımla gerçekleşen Proje Tanıtım Toplantısına partililer yoğun ilgi gösterirken; toplantıda Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Durmuşkaya ile İlçe Teşkilat Başkanları, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi adayları, Belediye Meclisi adayları, Gençlik ve Kadın Kolları Başkan ve yöneticileri de tam kadro hazır bulundu.

BAKAN DÖNMEZ’DEN TİREBOLU’YA DESTEK SÖZÜ

Tirebolu’da Belediye Başkanı ve başkan adayı Karabıçak’ın Proje Tanıtım Toplantısına onur konuğu olarak katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sönmez, toplantıda yaptığı konuşmada, Tirebolu’ya destek sözü vererek, Tirebolulu seçmenlerden Karabıçak’a sahip çıkmalarını istedi. Bakan Sönmez, “Başkanımızın gelecek hizmet döneminde yapacağı tüm projelere hükümet olarak elimizden gelen desteği vereceğiz. Başkanımızın sunduğu tüm projeler gerçekten çok önemli. Böylesine önemli projelere hem hükümet olarak ve hem de bakanlık olarak gereken destek verilecektir. Yeterki siz başkanımıza yetki verin. Biz gereğini yaparız. Bizim dönemimizde hizmet yapan ve projesini ilgili birimlere sunan her başkana desteğimiz tam olur. Ondan hiç şüpheniz olmasın” diyerek, Tirebolu halkının bir dönem daha Karabıçak’a yetki vermesi gerektiğinin altını çizdi.Haber Mahmut BORA



Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri