EŞİNİN BÖBREĞİYLE HAYATA DÖNDÜ!

EŞİNİN BÖBREĞİYLE HAYATA DÖNDÜ!

EŞİNİN BÖBREĞİYLE HAYATA DÖNDÜ!
Tirebolu
G.Tarihi: 27.10.2017 14:31
2284 Okunma
0
Fatih Can, başkent Ankara’da geçirdiği başarılı bir operasyonla eşi Ayfer Can’dan aldığı ikinci böbreğine kavuştu...
Tirebolu’nun sevilen esnaflarından Gözlükçü Fatih Can, başkent Ankara’da geçirdiği başarılı bir operasyonla ikinci böbreğine kavuştu ve normal yaşama döndü.
Doğuştan tek böbrekli olan ve bu yüzden böbrek nakli için uzun yıllar hastane kapılarında dolaşan Tirebolu’nun ilk optikçisi Fatih Can’a, ikinci böbrek eşi Ayfer Can’dan geldi. Eşi olmasına rağmen büyük bir şans eseri doku uyuzmazlığı bulunmayan Ayfer Can hanımın böbreği, Ankara Başkent Hastanesi’nde Yrd. Doç. Dr. Cihat Burak Sayın tarafından başarılı bir operasyonla Fatih Can’a nakledildi.Tirebolu Gözüm Optik’in sahibi bir erkek çocuk babası Fatih Can, eşinden nakledilen böbrekle sağlığına kavuşurken; fedakar eş Ayfer Can’ın, eşinin normal hayata dönmesinde gösterdiği bu duyarlılık büyük takdirle karşılandı. Eşinin böbreğiyle sağlıklı olarak yaşama dönen Tirebolu’nun sevilen esnaflarından Fatih Can, geçirdiği ameliyat sonrası eşi ve Başkent Hastanesi doktorlarından Cihat Burak Sayın’a sonsuz teşekkürlerini ileterek, bir hafta içinde taburcu olacağını bildirdi. Tirebolu Ekspres Ailesi olarak optikçi Fatih Can kardeşimize geçmiş olsun diyor ve kendisine acil şifalar diliyoruz.Mahmut BORA-TİREBOLU
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri