FİDAN DİKİMİ YAPILDI

FİDAN DİKİMİ YAPILDI

FİDAN DİKİMİ YAPILDI
Tirebolu
G.Tarihi: 06.12.2022 08:58
580 Okunma
0
Milli Ağaçlandırma Günü münasebetiyle yurt çapında eş zamanlı olarak yapılan Fidan Dikimi Etkinliği, Tirebolu’da İstiklal Mahallesi’nde gerçekleştirildi…

Ülke genelinde “Türkiye Yüzyılına Nefes Ol” sloganı ile gerçekleştirilen “Milli Ağaçlandırma Günü” kapsamında ilçemiz Tirebolu’da da etkinlik düzenlendi. İlçenin İstiklal Mahallesi’nde 11 Kasım Cuma günü düzenlenen etkinlikte fidan dikimi yapıldı. Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı birimler kanalıyla ilçede kutlanan söz konusu etkinliğe kurum amirleri, siyasi parti ve STK temsilcileriyle öğrenciler ve vatandaşlar da katıldı.Kaymakam Dr. Muhammed Lütfi Kotan’ın da katıldığı etkinlikte, öğrenciler ve kurum amirleri, İstiklal Mahallesi’ndeki ağaçlandırma alanında fidanları toprakla buluşturdular. Gelecek nesillerin çevre bilinciyle yetişmesi ve daha yeşil bir Türkiye için 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen etkinlikte, öğrenciler ve katılımcılarla birlikte fidan dikimi yapan Kaymakam Kotan, toprağa emanet edilen her fidanın, aydınlık geleceğimize bırakılan en kıymetli mirasın olduğunu belirterek, dikilen fidanların ilgili mahalleye, yaylaya, şehre ve topluma hediye edilen çok önemli bir değer olduğunu kaydetti.

 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri