FINDIK İŞCİLERİ ALINMAYACAK!

FINDIK İŞCİLERİ ALINMAYACAK!

FINDIK İŞCİLERİ ALINMAYACAK!
Tirebolu
G.Tarihi: 30.05.2016 00:02
5265 Okunma
2
FINDIK İŞCİLERİ ALINMAYACAK!
İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Kaymakam İsmail Ayhan Tavlı’nın başkanlığında gerçekleşen toplantıda Tirebolu’nun asayişi ele alındı, bu sene ilçeye fındık işçisinin alınmayacağı ve konaklama yerlerinin de yıkıldığı bildirildi

Tirebolu’da huzur ve güvenliğin daha iyi sağlanması amacıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü organizesinde “Sorumluluk Alanı Huzur Toplantısı” adı altında bir toplantı gerçekleştirildi. Dumlupınar İlkokulu Salonunda gerçekleştirilen toplantıya İlçe Kaymakamı İsmail Ayhan Tavlı başkanlık yaptı.

Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak, Garnizon Komutan Vekili Kıdemli Astsubay Başçavuş Şahin Bereç ve İlçe Emniyet Müdürü Fahrettin Sadullahoğlu’nun da hazır bulunduğu toplantıya; ilçedeki mahalle ve köy muhtarları, inşaat firması yetkilileri, dolmuş durağı başkanları, site ve apartman yöneticileri, akaryakıt ofisi  işletmecileriyle dolum tesisi yetkilileri katıldı.

Yöremizde son günlerde meydana gelen asayiş olaylarına dikkat çeken Kaymakam İsmail Ayhan Tavlı, güvenliğin sağlanmasında polis ve jandarmaya düşen görevlerin yanı sıra, vatandaşlara da önemli görevler düştüğünü belirtti.

Kaymakam Tavlı, “Hepimiz birlikte hareket ederek, huzurumuzu bozmak isteyenlere fırsat vermemeliyiz. Çevremizde meydana gelen terör olaylarında güvenlik birimlerimiz gereken çalışmaları yapmakta olup, bu tür olaylar karşısında halkımızın da uyanık olması ve çevrelerinde gördükleri şüpheli kişi ya da kişileri ilgili birimlere bildirmesi gerekmektedir. İlçe olarak huzur içinde olmak hepimizin ortak arzusudur” dedi.

İLÇEYE FINDIK İŞÇİSİ ALINMAYACAK

Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak da ilçeye bu yıl fındık hasadı için yabancı işçi alınmayacağına değinerek, Halkovalı semtinde fındık işçileri için yapılan konaklama yerlerinin yıkıldığını kaydetti.
İlçe Emniyet Müdürü Sadullahoğlu ise, gündemdeki maddeler üzerinde durarak, yapılması gereken çalışmalardan bahsetti. Amaçlarının, suçun oluşmadan önlenmesini sağlamak olduğunu bildiren Sadullahoğlu, “İlçemizde asayiş ve huzuru sağlama konusunda geceli-gündüzlü çalışan birimlerimize, halkımızın ve siz değerli yöneticilerin de yardımcı olması gerekiyor. Biz teşkilat olarak gereken her türlü tedbiri alıyor ve uyguluyoruz. Amaç, suçun oluşmadan önlenmesidir. Suç olduktan sonra gereken yapılıyor, ama bu da bizi sıkıntıya sokuyor. Halkımızın huzur ve güveninin sağlanması için biz 24 saat görevdeyiz” diyerek, Tirebolu’da güvenliğin sağlanmasında vatandaşlardan da yardım beklediklerini sözlerine ekledi.

Toplantıda, katılımcıların dert ve talepleri de dinlendi. Söz alan bazı köy muhtarları, terör konusunda kırsal kesimlerde kamera sisteminin önemine değinerek, Kaymakam Tavlı’dan bu konuda yardım istediler. Köylerde giriş ve çıkışı kontrol edebilmek için kameralı sisteme ihtiyaç duyulduğunu kaydeden konuşmacılar, terör olayları yüzünden halkın tedirgin olduğunu dile getirdiler. 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Halil Cebeci7 yıl önce
bunlar türk ve kürt ayrımının artık önüne geçilemeyeceğinin işaretleri
Ayşe Sağlam7 yıl önce
çok güzel bir karar alınmış tüm emeği geçenlere teşekkürler

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri