GENÇ MUHTARDAN ÖNEMLİ BİR PROJE DAHA!

GENÇ MUHTARDAN ÖNEMLİ BİR PROJE DAHA!

GENÇ MUHTARDAN ÖNEMLİ BİR PROJE DAHA!
Tirebolu
G.Tarihi: 14.07.2019 15:15
1444 Okunma
0
Genç Muhtardan, Önemli Bir Proje Daha!

Tirebolu Yeniköy Mahallesi’nin genç ve çalışkan muhtarı Osman Altay, yeni bir kampanya daha başlatarak, mahalledeki ihtiyaç sahiplerine giyecek-oyuncak ve kitap yardımında bulunuyor…

Tirebolu Yeniköy Mahallesi’nin çiçeği burnunda muhtarı Osman Altay, gençliğini ve enerjisini; gerçekleştirdiği önemli projeler ve çalışmalarla kanıtlarken; birçok dalda fark yaratmaya devam ediyor. Göreve gelir gelmez ilk olarak mahallesindeki çevre düzenlemesine el atan genç ve enerjik muhtar, bir süredir kapalı durumda olan Tirebolu Lisesi’nin tekrar açılması konusunda gösterdiği duyarlılıkla dikkat çekerken, şimdi de mahallede yeni bir kampanya başlattı.

“Mahallemizin Dükkanı” adını verdiği sosyal sorumluluk projesiyle muhtarlık ofisini halkın hizmetine sunan çalışkan muhtar Altay, düzenlediği yeni bir kampanya ile mahalledeki ihtiyaç sahibi çocuklara ve yetişkinlere giyecek, oyuncak ve kitap yardımında bulunuyor. İlçedeki ve mahalledeki esnaflarla evlerden tedarik ettiği malzemeleri ofisinde ihtiyaç sahiplerine dağıtan muhtar Altay’ın bu jesti, ilçede ve özellikle Yeniköy Mahallesinde büyük takdirle karşılanıyor.

Muhtar seçilmeden önce ilçemize ve özellikle Yeniköy Mahallesine önemli hizmetlerde bulunacağını vaadeden Altay, bu vaatlerini tek tek yerine getireceğini ifade ederek, gençliğinin de verdiği enerji ile kendisinin de doğup-büyüdüğü Yeniköy Mahallesini, her yönüyle örnek bir mahalle yapacağını bir kez daha dile getirdi.MAHMUT BORA


Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri