Güce sapağına dönel kavşak ve sinyalizasyon...

Tirebolu CHP İl Genel Meclisi üyesi Ömer Cebeci tarafından meclise sunulan, Güce sapağına ışık ve döner kavşak yapılması işi, ilgili komisyonca kabul edildi…

Güce sapağına dönel kavşak ve sinyalizasyon...
Tirebolu
G.Tarihi: 14.08.2020 02:48
5436 Okunma
0
Dönel Kavşak ve Sinyalizasyon Sistemi Yapılmasını Komisyon Kabul Etti!...

Tirebolu-Espiye arasındaki Gölağzı mevkiinde bulunan Güce sapağına dönel kavşak ve sinyalizasyon sistemi kurulması için İl Genel Meclisi Üyesi Ömer Cebeci tarafından yapılan başvuru, ilgili komisyonca kabul edildi.

Tirebolu CHP İl Genel Meclisi Üyesi Cebeci, bir süre önce İl Genel Meclisi’ne sunduğu önergesinde, her yıl çok sayıda trafik kazası meydana gelen Güce sapağına dönel kavşak ve sinyalizasyon sistemi yapılmasını talep etmişti. Söz konusu önergeyi Ağustos ayının ilk haftasında yapılan toplantıda ele alan meclis üyeleri, bu talebi olumlu bularak, ilgili komisyona havale edilmesini sağladılar. Bu haberi sosyal medya üzerinden kamuoyuna duyuran İl Genel Meclisi Üyesi Cebeci, çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek, memnuniyetini dile getirdi.

Mahmut Bora



 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri