Güce yolu kavşağına Trafik Işığı yapılması için çalışmalara başlandı

Güce yolu kavşağına Trafik Işığı yapılması için çalışmalara başlandı

Güce yolu kavşağına Trafik Işığı yapılması için çalışmalara başlandı
Tirebolu
G.Tarihi: 15.09.2020 00:19
2209 Okunma
0
Gölağzı’na Sinyalizasyon Sistemi Kuruluyor!

Tirebolulu İl Genel Meclisi Üyelerinin; milletvekilleriyle ilgili bakanlık ve Genel Müdürlüklerle gerçekleştirdiği özel girişimler sonucu, Güce yolu kavşağına Trafik Işığı yapılması için çalışmalara başlandı


Giresun-Trabzon Karayolu üzerinde yer alan ve Tirebolu-Espiye ilçeleri arasındaki Gölağzı mevkiindeki Güce Sapağına, Sinyalizasyon Sistemi kurulması yolunda yapılan girişimler olumlu sonuç verdi. Tirebolulu İl Genel Meclisi Üyelerinin, Giresun Milletvekilleriyle Ulaştırma Bakanlığı ve Karayolları Genel Müdürlüğü nezdinde gerçekleştirdiği özel girişimler sonucu, söz konusu yere Sinyalizasyon Sistemi (Trafik Işığı) yapılması için çalışmalara başlandığı bildirildi.

Giresun İl Genel Meclisi’nde ilk kez CHP’li meclis üyesi Ömer Cebeci tarafından gündeme getirilen ve her yıl çok sayıda trafik kazası meydana gelen Güce kavşağına kurulması istenen Sinyalizasyon Sistemi için, Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü’nce başka alternatif düşünüleceği ifade edilmişti. Olayın önemine ve vahametine duyarsız kalmayan Tirebolulu İl Genel Meclisi Üyeleri Murat Arslan, Mehmet Şener ve Ömer Cebeci, konuyu Giresun Milletvekillerinin de katkısıyla Ulaştırma Bakanlığı ile Karayolları Genel Müdürlüğü’ne taşıdılar.

Tirebolu-Espiye arasındaki Gölağzı mevkiindeki Güce sapağına, kalıcı ve etkin bir trafik güvenliği sağlanması için Sinyalizasyon Sistemi kurulmasının şart olduğunu kaydeden İl Genel Meclisi Üyeleri, Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü’nün de onayı ile söz konusu sapağa Trafik Işığı yapılması yolunda çalışmalara başlandığını ifade ederek, bu konuda kendilerine destek veren Giresun Milletvekilleriyle Ulaştırma Bakanlığı’na ve Karayolları Genel Müdürlüğü’ne teşekkür ettiklerini bildirdiler. Gölağzı’ndaki Güce Sapağına Sinyalizasyon Sistemi yapılması için çalışmalara başlanması, çevredeki vatandaşlar tarafından büyük memnunlukla karşılandı.

MAhmut BORA -Tirebolu
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri