HAYVAN KESİMİ YASAKLANDI

HAYVAN KESİMİ YASAKLANDI

HAYVAN KESİMİ YASAKLANDI
Tirebolu
G.Tarihi: 22.02.2017 12:16
2505 Okunma
0
Tirebolu İlçesinde belediyeye ait mezbahanede, gerekli modernizasyon şartlarının sağlanamaması yüzünden, Valilik oluruyla İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce hayvan kesim işlemleri durduruldu...

Tirebolu’da belediyeye ait mezbahanede, sağlık konusunda gerekli modernizasyon işlemlerinin verilen süre içinde tamamlanmaması nedeniyle hayvan kesimi Valilik oluru ile yasaklandı.

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nce yürütülen denetimler sonucunda, mezbahane için Tirebolu Belediyesine yapılan uyarıların dikkate alınmadığı tespit edilerek, 23 Ocak’tan itibaren kurumda sağlık işareti olarak kullanılan et kaşeleri, İlçe Tarım Müdürlüğünce düzenlenen zabıtla geri alındı ve burada hayvan kesimi yasaklandı.

Konu hakkında bilgisine başvurduğumuz Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak, ilçeye yeni mezbahane yapılacağı için eski mezbahanede tadilat yapmadıklarını belirterek, ilçenin Demirci Mahallesinde Harşıt Çayı kenarına inşaa edilecek yeni mezbahaneyle ilgili projenin DOKAP’a sunulduğunu ve kısa bir süre içinde mezbahane sorununun giderileceğini söyledi. 

MAHMUT BORA
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri