İSA KEMAL GENÇ YAŞTA EMEKLİ OLDU

İSA KEMAL GENÇ YAŞTA EMEKLİ OLDU

İSA KEMAL GENÇ YAŞTA EMEKLİ OLDU
Tirebolu
G.Tarihi: 20.04.2020 15:12
3373 Okunma
0
İsa Kemal, Genç Yaşta Emekli Oldu!

Tirebolu Kemaloğlu Ailesinin sevilen şahsiyetlerinden  (Baba ocağı Eynesil) İsa Kemal, 28 yıldır görev yaptığı Keşap Belediyesi’ndeki memuriyet hayatını kendi isteğiyle noktaladı ve emekliye ayrıldı…

Tirebolu’nun Halkovalı semtinde oturan Kemaloğlu Ailesinin sevilen ve saygın isimlerinden eski futbolcu İsa Kemal (48), 1992 yılından beri görev yaptığı Keşap Belediyesi’ndeki görevinden kendi isteğiyle emekli oldu.

Balıkçı bir ailenin çocuğu olan ve gençlik yıllarında Tireboluspor ile Keşapspor’da futbol oynayan 2 çocuk babası İsa Kemal, Keşapspor’da iken geçirdikleri bir trafik kazasında yaralandığı için futbolculuk hayatına genç yaşlarda veda etmek zorunda kalmıştı. Keşapspor’da oynadığı dönemlerde Keşap Belediyesi’nde memur olarak işe başlayan ve teşkilatın bazı birimlerinde görev yapan Kemal, son olarak kurumun Muhasebe ve Satın Alma bölümünde çalışıyordu. Keşap Belediyesi’nde önemli hizmetlere imza atan ve kurumda çalışkanlığıyla bilinen Kemal, kendisini ilçe halkına da çok sevdirmişti. Görev yaptığı tüm başkanlar tarafından sevilen ve kurumda görevine bağlılığı ile tanınan İsa Kemal’in, son olarak birlikte çalıştığı Belediye Başkan Mehmet Emür tarafından da takdir edildiği ifade ediliyor.

28 yıldır çalıştığı Keşap Belediyesi’ndeki görevine kendi isteğiyle nokta koyan ve emekliye ayrılan İsa Kemal, vedasıyla ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, başta Belediye Başkanı Mehmet Emür olmak üzere tüm mesai arkadaşlarıyla ilçe halkına teşekkür ettiğini duyurdu. Bu arada, Keşap Belediye Başkanı Emür’de, genç yaşta emekliye ayrılan çalışkan belediyeci İsa Kemal’e, belediyeye ve Keşap’a yaptıkları hizmetlerinden dolayı minnet ve şükranlarını ileterek, kendisine bir de Teşekkür Plaketi verdi. Genç yaşında emekli olan İsa Kemal kardeşimize hayırlı olsun diyor ve sivil hayatında kendisine ailecek nice sağlıklı günler diliyoruz.

Mahmut BoLa * Tirebolu

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri