Jandarmadan öğrencilere Trafik Eğitimi

Jandarmadan öğrencilere Trafik Eğitimi

Jandarmadan öğrencilere Trafik Eğitimi
Tirebolu
G.Tarihi: 18.03.2017 13:59
2576 Okunma
0
Tirebolu İlçe Jandarma Komutanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Trafik Timleri, Arslancık ve Çeğel Köylerindeki okullarda öğrenim gören öğrencilere Trafik Eğitimi verdi.

İlçe Jandarma Komutanlığı emrinde Astsubay Berat Burdur ile Uzman Jandarmalar Cihan Mutlu ve Adem Çalışkan’dan oluşan Trafik Timleri, Arslancık ve Çeğel Köyü İlk/Ortaokulu öğrencilerine; trafikle ilgili temel bilgiler, ışık ve levhaların tanıtılması, karayollarının kullanılması, karşıdan karşıya geçişler ve bisiklet kullanımıyla ilgili teorik bilgiler aktararak, trafik kurallarına uyulması konusunda gerekli uyarılarda bulundular.

Çeğel Köyü Asım Yıldırım İlk/Ortaokulu’nda verilen seminere okul müdür yardımcısı Furkan Aydemir ile öğretmen Zekeriya Küçük’de katılırken; Arslancık Köyündeki eğitimde ise okul müdürü Haşim Kır görev aldı.

Arslancık ve Çeğel Köyündeki okullarda görev yapan yöneticiler, İlçe Jandarma Trafik Timleri tarafından okullarında verilen eğitimin çok yararlı geçtiğini ifade ederek, öğrencilerin trafik kuralları konusunda bilgilendiğini kaydedip, İlçe Jandarma Komutanlığına teşekkürlerini sundular.

Öte yandan, Tirebolu İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı Trafik Timlerinin, eğitim çalışmalarına bundan sonra da devam edeceği ve diğer köy okullarında da seminer vereceği ifade edildi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri