"KADINA ŞİDDETİ" PROTESTO İÇİN YÜRÜDÜLER!

‘Kadına Şiddeti’ protesto için yürüdüler..!

"KADINA ŞİDDETİ" PROTESTO İÇİN YÜRÜDÜLER!
Tirebolu
G.Tarihi: 13.03.2017 01:51
1936 Okunma
0
Tirebolu’da Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla İlçe Toplum Sağlığı Merkezi tarafından düzenlenen “Kadına Şiddete Hayır” Yürüyüşüne, Kaymakam Tavlı’da katıldı...
Tirebolulular, Dünya Kadınlar Günümünasebetiyle kadına yönelik şiddete dikkat çekmek için yürüdüler. İlçe Toplum Sağlığı Merkezi tarafından organize edilen “Kadına Şiddete Hayır” Yürüyüşü’ne, Tirebolu Kaymakamı İsmail Ayhan Tavlı’da destek verdi.
9 Mart Perşembe günü gerçekleştirilen etkinlik için, Tirebolu Devlet Hastanesi önünde bir araya gelen ilçe mülki erkanıyla STK temsilcileri, mesleki örgüt üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve halk, oluşturdukları kortejle sahil bandından 15 Temmuz Demokrasi Meydanına kadar yürüdüler. Korteje katılan temsilciler, ellerindeki pankartlar ve söyledikleri sloganlarla Kadınlar Günü’nde kadına şiddeti protesto ederek, liman mevkiindeki Atatürk Anıtı önüne kadar yürüyüş yaptılar.
Tirebolu Kaymakamı Tavlı’nın da destek verdiği söz konusu etkinliğe; Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Pir, İlçe Emniyet Müdürü Fahrettin Sadullahoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Şahin Bereç, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yılmaz ile İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Dr. Tuğrul Dinç’da katıldı.
Yürüyüş sonunda Atatürk Anıtı önünde toplanan kalabalık hep birlikte İstiklal Marşını okuyarak, etkinliği sona erdirdi.  


Mahmut Bora Tirebolu
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri