KAYMAKAM ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

Kaymakam Kotan’dan, Esnaflara Ziyaret!

KAYMAKAM ESNAFLARI ZİYARET ETTİ
Tirebolu
G.Tarihi: 12.12.2021 22:54
826 Okunma
0
Kaymakam Kotan’dan, Esnaflara Ziyaret!

Tirebolu’da kurum ziyaretlerini büyük ölçüde tamamlayan İlçe Kaymakamımız Dr.  Muhammed Lütfi Kotan, şimdi de esnafları ziyaret etmeye başladı…

Tirebolu’ya yeni gelen ve ilçemizdeki görevine Eylül ayında başlayan Kaymakam Muhammed Lütfi Kotan, Tirebolu’yu daha yakından tanımak ve kurumlardaki amirlerle tanışmak amacıyla yaptığı iade-i ziyaretlerini büyük ölçüde tamamlarken; şimdi de ilçedeki esnafları ziyaret etmeye başladı.Tirebolu’da esnaf ziyaretlerine Çarşı Mahallesi’nden start veren Kaymakam Kotan, ziyaret ettiği esnaflarla bir süre sohbet ederek, faaliyetleriyle ilgili karşılıklı fikir alış-verişinde de bulundu. Esnaflar, kendilerini ziyaret eden Kaymakam Kotan’a çok yakın ilgi gösterirlerken; ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiriyorlar.Ziyaretlerinde esnafların sıkıntılarını ve çalışma şartlarını da soran Kaymakam Kotan, kendilerine bol kazançlar ve hayırlı işler temennisinde bulunuyor. Kaymakam Kotan, ilçede esnaf ziyaretlerine diğer mahallelerde de devam edecek.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri