KAYMAKAM KÖY ZİYARETLERİNİ ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR!

Kaymakam Gün, Sorunları Tespit Ediyor!

KAYMAKAM KÖY ZİYARETLERİNİ ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR!
Tirebolu
G.Tarihi: 01.03.2021 07:23
4258 Okunma
0
Kaymakam Gün, Sorunları Tespit Ediyor!

Köy ziyaretlerine devam eden Tirebolu Kaymakamı Cevat Gün, geçen hafta 5 köyü daha ziyaret ederek, mazlum gönüllerle buluştu…

2021 yılında başlattığı ev ziyaretlerini sürdüren Tirebolu Kaymakamı Cevat Gün, mazlum gönüller ve pamuk yüreklerle buluşmaya devam ederken; yaptığı köy ziyaretlerinde vatandaşların sorunlarını yerinde tespit ediyor.Geride bıraktığımız hafta 5 ayrı köye ziyaret yapan ve bu köylerde engelli ve hasta vatandaşları da bizzat evlerinde ziyaret eden Kaymakam Gün, soğuk bir kış gününde gerçekleştirdiği buluşmalarda “Bir Tebessüm, Soğuk Havayı Isıtır” sloganıyla eli öpülesi büyüklerin de gönlünü almayı bildi.Geçen hafta Avcılı, Karademir, Ortacami, Yukarı Ortacami ve Menderes köylerini muhtarlarla birlikte dolaşan Kaymakam Gün, köylerin ihtiyaçlarını yerinde tespit edip ilgili muhtarlardan da bilgiler aldı. Köy ziyaretleri sırasında ihtiyaç sahipleri ve yaşlı hastaları da ihmal etmeyen Kaymakam Gün, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) personelleriyle birlikte vatandaşların ihtiyaçlarının yerinde giderilmesini de sağlıyor. Kaymakam Gün’ün, bu ziyaretleri kamuoyunda takdirle karşılanırken; köylerdeki pamuk yürekler arasında da büyük memnunluk duyuluyor.


Mahmut BORA



Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri