KAYMAKAMDAN 23 NİSAN'DA ÖĞRENCİYE GÜZEL BİR SÜRPRİZ

KAYMAKAMDAN 23 NİSAN'DA ÖĞRENCİYE GÜZEL BİR SÜRPRİZ

KAYMAKAMDAN 23 NİSAN'DA ÖĞRENCİYE GÜZEL BİR SÜRPRİZ
Tirebolu
G.Tarihi: 24.04.2020 02:29
1926 Okunma
0
23 Nisan Doğumlu Öğrenciye Anlamlı Sürpriz!

Tirebolu Kaymakamı Yüce ve ilçe mülki amirleri, 23 Nisan’da doğan F.S.M. İlkokulu 2/C Sınıfı öğrencisi Bahri Baran Sakal’ın evlerinin kapısında doğum gününü kutladılar…

Tirebolu’da korona virüs tedbirleri kapsamında kısıtlamalı bir şekilde kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İlçe Kaymakamlığı’nca yapılan bir sürprizle daha bir anlamlı kazandı. İlçe Kaymakamı Salih Yüce, yanına mülki amirleri de alarak, Demirci Mahallesindeki Fatih Sultan Mehmet İlkokulu 2/C Sınıfı öğrencisi Bahri Baran Sakal’ın evini ziyaret etti.

İlçe Kaymakamı Salih Yüce, İlçe Emniyet Müdürü Murat Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Hamdi Yıldız ile İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yılmaz’ın katıldığı sürpriz ziyarette, FSM İlk/Ortaokulu Müdür Yardımcısı Osman Önder ve 23 Nisan 2011 doğumlu öğrenci Baran Sakal’ın babası Hayri Sakal ile annesi Çiğdem Sakal ile kardeşleri de hazır bulundu.

Tirebolu’daki okullar içinde 23 Nisan’da doğan tek öğrenci olan Bahri Baran Sakal’ı, bu anlamlı günde ziyaret eden Kaymakam Yüce ve beraberindekiler, minik öğrenciye evlerinin bahçesinde tatlı bir sürpriz yaparak, doğum gününü kutladılar. Sosyal mesafe kuralına da uyularak yapılan etkinlikte doğum günü pastası kesilerek, minik öğrenciye “İyi ki doğdun Baran. Doğum günün ve bayramın kutlu olsun” nidaları arasında hediye paketi verildi. 23 Nisan 2011 doğumlu minik öğrenciye, bu anlamlı günde sürpriz yapan Kaymakam Yüce ve beraberindeki mülki amirler, öğrencinin küçük kız kardeşine ve abisine de hediyeler vererek, onların da gönüllerini fethettiler. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100’ncü yılında ilçede ilk olarak gerçekleşen bu etkinlikte, doğum günü kutlanan minik öğrenci Bahri Baran Sakal, mutluluk gözyaşlarına boğulurken; okul yönetimi ve ailesi de bu sürprizi düzenleyen İlçe Kaymakamı Yüce’ye ve diğer mülki amirlere sonsuz teşekkürlerini sundular.
Mahmut BORA

 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri