KAYMAKAM'GÜN'ÜN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR!

KAYMAKAM'GÜN'ÜN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR!

KAYMAKAM'GÜN'ÜN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR!
Tirebolu
G.Tarihi: 20.03.2021 09:17
3856 Okunma
0
Tirebolu Kaymakamı Cevat Gün, bu hafta köylerde sürdürdüğü ev ziyaretlerinde; hastaların, yaşlıların ve şehit ailelerinin gönüllerini aldı…

Tirebolu Kaymakamı Cevat Gün, ilçede sürdüğü ev ziyaretlerinde gönülleri fethetmeye devam ediyor. İçinde bulunduğumuz haftayı bu kez de köylerde geçiren Kaymakam Gün, evlerde bulunan hastaları, yaşlıları ve şehit ailelerini ziyaret edip, bir tebessüm ve bir selam ile mahzun gönüllerin yanında oldu.Bu haftaki ev ziyaretlerini Balçıkbelen Mahallesiyle Belen, Kuskunlu, Kovanpınar ve Örenkaya Köylerinde gerçekleştiren Kaymakam Gün, evlerde bulunan hasta vatandaşlarla ve yaşlılarla yakından ilgilenerek, onlara hal ve hatırlarını sordu. Köy ziyaretlerinde özellikle şehit ailelerini ve engelli vatandaşları asla ihmal etmeyen Kaymakam Gün, yardıma muhtaç ailelerin sorunlarının giderilmesi yolunda da ilgili birimlere gerekli talimatları anında veriyor.Tirebolu Kaymakamı Gün’ün, bir selam ve bir tebessüm sloganıyla evlere yaptığı ziyaretler, özellikle hasta ve yaşlı vatandaşları oldukça memnun ederken; devlet şefkatinin onların yanında olduğunu göstermesi, bir nebze de olsa yüzlerin gülmesini ve gönüllerin alınmasını sağlıyor.   



Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri