KAZADA HAYATINI KAYBEDENLERİN CENAZESİNDE GÖZYAŞLARI SEL OLDU

KAZADA HAYATINI KAYBEDENLERİN CENAZESİNDE GÖZYAŞLARI SEL OLDU

KAZADA HAYATINI KAYBEDENLERİN CENAZESİNDE GÖZYAŞLARI SEL OLDU
Tirebolu
G.Tarihi: 12.08.2019 12:00
6981 Okunma
0
GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Tirebolu’daki feci kazada hayatlarını kaybeden Duman Ailesinin 3 ferdi, ilçenin İstiklal Mahallesinde gözyaşları arasında toprağa verilirken; aynı kazada ağır yaralanan genç sürücü İbrahim Demir’in de öldüğü bildirildi…

Tirebolu, yine yaslı ve yine hüzünlü! 5 Ağustos’ta meydana gelen trafik kazası Tirebolu’yu yasa boğdu ve Duman Ailesinin 3 ferdi, 6 Ağustos günü gözyaşları arasında ebediyete uğurlandı. Tirebolu’nun İstiklal Mahallesi, 6 Ağustos Salı günü tarihi ve unutulmaz bir gün yaşadı..!

5 Ağustos Pazartesi günü Gölağzı mevkiindeki Güce sapağında meydana gelen feci kaza; Duman, Tomak ve Demir Ailelerini yasa boğdu. Tirebolu Günay Grup’a (Ali Günay’a) ait Alpet Petrol İşletmesinde Muhasebe Müdürü olarak görev yapan ilçenin sevilen esnaflarından İbrahim Duman’ın; dedesi, babası ve eşi bu feci kazada hayatlarını kaybederken; aracı kullanan genç sürücü İbrahim Demir’in de bugün hastanede son nefesini verdiği öğrenildi.

BU ACIYA YÜREKLER DAYANMAZ!

Tüm Tirebolu’yu yasa boğan feci kazada hayatlarını kaybeden aynı aileden 3 kişi için, 6 Ağustos Salı günü İstiklal Mahallesinde düzenlenen hazin törene mahşeri bir kalabalık katılırken; cenazeye giden araçlar mahalle yolunun trafiğe kapanmasına neden oldu. Yürekleri dağlayan acı için İstiklal Mahallesine akın eden vatandaşlar, Duman ve Tomak Ailelerine taziyede bulunmakta bir hayli zorluk çektiler. Kazada eşini, dedesini ve babasını kaybeden 2 çocuk babası İbrahim Duman, taziyeleri kabul ederken, güçlükle ayakta durabiliyordu. Büyük ve onulmaz bir acı yaşayan İbrahim Duman’ı teskin etmeye çalışan arkadaşları ve yakınları, üzüntü içinde taziyelerini iletirken; Duman’ın eşi merhume Nazile’nin kardeşleri olan Mazlum, Hasan ve Hayrullah Tomak’da taziyeleri kabul etmeye çalıştılar.

Tirebolu’yu ve özellikle İstiklal Mahallesini yasa boğan kazada yaşamlarını yitiren Duman ve Tomak Ailelerinin acılarını paylaşmak için cenazeye akın edenler arasında Belediye Başkanı Burhan Takır ile TİRDEF Genel Başkanı Necdet Demirel ve Genel Sekreter Recep Karakoç ile çok sayıda iş adamı, esnaf ve siyasetçi de vardı. 6 Ağustos Salı günü İstiklal Mahallesi tarihi ve acı bir gün yaşarken; işini-gücünü bırakıp cenazeye koşan mahşeri kalabalık, mahalledeki camiye ulaşmakta ve cenazeden dönüşte izdihama neden oldu.

Feci ve üzücü kazada hayatlarını kaybeden Duman Ailesinin 3 ferdi; İbrahim Duman (88), Ali Duman (61) ve Nazile Duman (35) için İstiklal Mahallesi Merkez Camii önünde düzenlenen cenaze törenine katılanlar, dağlara-taşlara sığmazken; ebediyete intikal eden 3 fani için Öğle Namazının ardından ayrı ayrı cenaze namazı kılındı ve Duman Ailesinin 3 ferdi de yan yaşa eşilen mezarlıklarda gözyaşları arasında toprağa verildi. Öte yandan, aynı kazada ağır yaralanan ve bir gün sonra yaşamını kaybeden genç sürücü İbrahim Demir’in cenazesi de 7 Ağustos Çarşamba günü Yukarı Ortacami Köyünde toprağa verilecek.

Eynesil Haber Ailesi olarak, elim kazada yakınlarını kaybeden Duman, Tomak ve Demir Ailelerine başsağlığı dileklerimizi iletirken; merhumlara ve merhume bacımız Nazile hanıma da Allah’tan gani gani rahmet diliyoruz. Mekanları cennet olsun.    Mahmut BORA







 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri