KİTAP OKUMA YARIŞMASI BİRİNCİSİ TİREBOLU’DAN!

KİTAP OKUMA YARIŞMASI BİRİNCİSİ TİREBOLU’DAN!

KİTAP OKUMA YARIŞMASI BİRİNCİSİ TİREBOLU’DAN!
Tirebolu
1477 Okunma
0
KİTAP OKUMA YARIŞMASI BİRİNCİSİ TİREBOLU’DAN!
Giresun’da ortaokullar arasında düzenlenen Kitap Okuma Yarışmasında, Tirebolu Kazım Karabekir Ortaokulu’ndan 6/B Sınıfı öğrencisi Emirhan Akar il birincisi oldu…

Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce il merkeziyle ilçelerdeki orta okullar arasında düzenlenen Kitap Okuma Yarışması’nda birincilik Tirebolu’nun oldu. İlçemiz merkez okullarından Kazım Karabekir Ortaokulu 6/B Sınıfı öğrencisi Emirhan Akar, Kitap Okuma Yarışmasında il birinciliğini elde etti.
Söz konusu yarışmada tüm rakiplerini geride bırakarak il birincisi olan Kazım Karabekirli Akar’a ödülünü İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt verdi. Bu arada, il 5’e girenlerin ödüllendirildiği yarışmada ilçemiz Çeğel Asım Yıldırım Ortaokulu’da 4’ncü ve 5’nci sıraları alarak, Tirebolu’nun adının ön plana çıkmasında önemli bir payın sahibi oldu. Okullararası Kitap Okuma Yarışmasında il birincisi olan Emirhan Akar’ın bu başarısı, İlçe Milli Eğitim camiasında ve Kazım Karabekir Ortaokulu’nda büyük sevinçle karşılanırken; okul müdürü Nail Vuruşan, il birincisi öğrencisini ve bu öğrenciye kılavuzlık yapan Türkçe Öğretmeni Seda Küçükayar ile müdür yardımcısı Gamze Kılınç’ı tebrik ettiğini söyledi.

Öte yandan, Tirebolu’da orta okullar arasında düzenlenen Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nda da ilçe ikinciliğini elde eden Kazım Karabekir Ortaokulu öğrencisi Hasan Kamil Aktan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yılmaz tarafından altınla ödüllendirildi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri