KUMAR OYNARKEN SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR

KUMAR OYNARKEN SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR

KUMAR OYNARKEN SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR
Tirebolu
G.Tarihi: 19.01.2021 22:00
4467 Okunma
0
Tirebolu’da Kumar Operasyonu!

İlçenin Yalıköy Köyünde bir evde kumar oynandığı ihbarı alan Jandarma Ekipleri, yaptıkları baskında 17 kişiye 86 bin 490 lira ceza kesti..!

Tirebolu ilçesine bağlı Yalıköy Köyünde bir eve Jandarma Ekipleri tarafından yapılan operasyonda 17 kişiye kumar oynamaktan ve sosyal mesafe kuralını ihlal etmekten toplam 86 bin 490 lira ceza uygulandı.Edinilen bilgiye göre; Giresun İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Tirebolu İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan istihbarat sonucu Yalıköy’de bir evde kumar oynandığı bilgisine ulaşıldı. Bunun üzerine Jandarma Ekipleri, söz konusu köyde M. E.’ye ait evde 17 kişinin zar atmak suretiyle kumar oynadığını ve Kovid-19 tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralını ihlal ettiğini belirledi. Suçüstü yakalanan zanlılara kumar oynamaktan 1336’şar lira, sosyal mesafe kuralını ihlalden 3469 lira olmak üzere toplam 86 bin 490 lira idari para cezası kesildi. Ayrıca, evde yapılan aramada kumar oynamakta kullanılan bir çift zar, zarları toplamada kullanılan tahta çubuk, kablosuz POS cihazı ve 950 lira nakit para ele geçirildi. Olayda kumara yer ve imkan sağladığı iddiasıyla göz altına alınan M. E. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.Mahmut BORA

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri