NAMAZ KILARKEN VEFAT ETTİ

NAMAZ KILARKEN VEFAT ETTİ

NAMAZ KILARKEN VEFAT ETTİ
Tirebolu
G.Tarihi: 02.10.2018 13:40
5443 Okunma
0


NAMAZ KILARKEN VEFAT ETTİ


Tirebolu Belediyesi eski personellerinden 4 kız çocuğu babası İsmail Aracı, evinde namaz kılarken geçirdiği ani kalp krizi sonucu hayata veda ederek, ailesini ve sevenlerini üzdü..!
Tirebolu Belediyesi’nde uzun yıllar şoför olarak görev yapan ve 5 yıl önce emekliye ayrılan ilçenin sevilen simalarından 4 kız çocuğu babası İsmail Aracı (63), 22 Eylül Cumartesi akşamı evinde namaz kılarken geçirdiği ani kalp krizi sonucu hayatını kaybetti!

Belediyeden emekli olduktan sonra mazbut bir hayat süren ve memleketi Tirebolu’da ailesiyle birlikte yaşamını devam ettiren Aracı, 22 Eylül Cumartesi akşamı evinde Akşam Namazını kıldığı sırada ani bir kriz geçirerek secdeye yığılı kaldı. Hemen ailesi tarafından Tirebolu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan talihsiz belediyeciye yapılan tüm müdahaleler bir sonuç vermedi ve 4 çocuk babası Aracı, yaşama döndürülemeyerek ailesini ve sevenlerini derin acıya boğdu.

Tirebolu’da sakinliği ve efendiliğiyle tanınan evli ve 4 kız çocuğu babası İsmail Aracı’nın ani ölümü, ilçede büyük üzüntü yaratırken; talihsiz belediyeci için 23 Eylül Pazar günü hazin bir Cenaze Töreni düzenlendi. İlçenin Puçuklu Mahallesindeki baba ocağına emekli belediyeciyi son yolculuğuna uğurlamak için gelenler, aile fertlerine taziyede bulunurlarken; Aracı’nın eşi Saure hanım ile kızları Dilek, Neriman, Damla ve Esen’i yakınları teskin etmekte büyük güçlük çektiler. Babalarının tabutuna sarılarak büyük acı yaşayan kızlarının ağıtları yürekleri dağlarken; cenazeye katılanlar onlarla birlikte göz yaşlarına hakim olamadılar. Puçuklu semtindeki evlerinin önünde 23 Eylül Pazar günü saat 11.30’da helallik alınan Aracı’nın cenazesi, daha sonra Cintaşı Camii avlusuna götürüldü. Burada Öğle Namazının ardından kılınan Cenaze Namazını müteakip Kurucakale Mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Tirebolu Ekspres Ailesi olarak merhum kardeşimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun!

Haber Mahmut BORA TİREBOLU
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri